Home TOP NEWS Υποθετικά… μένει μία θέση για επιθετικό

Υποθετικά… μένει μία θέση για επιθετικό


Τρία ζητήματα είναι αυτή τη στιγμή σε εκκρεμότητα σε ότι αφορά στον καταρτισμό του ρόστερ και που αφορούν στο ξεκαθάρισμα των θέσεων των ξένων στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το πρώτο έχει να κάνει με την παραμονή ή όχι του Ακιντόλα, το δεύτερο είναι η διαφαινόμενη απόκτηση του Κίκο από τον Ολυμπιακό και το τρίτο είναι η απόφαση που θα παρθεί για τον Ζοέλ Περέιρα ο οποίος επιστρέφει από δανεισμό. Σε ότι αφορά στον Μίκου, η λογική λέει ότι αποχωρεί ωστόσο 100 τοις εκατό βέβαιοι δεν μπορούμε να είμαστε.

Με δεδομένο πάντως ότι η ομάδα θα κινηθεί για απόκτηση πρωτοκλασάτου επιθετικού, δύσκολα ο Βενεζουελάνος θα παρατείνει την παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Υποθετικά ομιλούντες, αν… ο Κίκο τελικά περάσει το κατώφλι του «Ηλίας Πούλλος», ο Ακιντόλα παραμείνει και η ΟΜΟΝΟΙΑ αποφασίσει να δώσει ευκαιρία στον Ζοέλ, θα απομείνει μία μόλις θέση ξένου η οποία θα αφορά στον κεντρικό επιθετικό.

Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Λανγκ, Χούμποτσαν, Λέτσιακς, Μαυρίας, Γιόρντι, Βίτορ, Μποτεάκ, Τιάγκο, Ματ, και (Κίκο, Ζοέλ, Ακιντόλα) συμπληρώνουν 14 θέσεις στο ρόστερ.

Αν δεν γίνει κατορθωτό να παραμείνει ο Ακιντόλα τότε θα αποκτηθεί άλλος ακραίος επιθετικός.

Τονίζουμε ότι, από τη στιγμή που είμαστε στις αρχές της μεταγραφικής περιόδου, τα δεδομένα δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν.