Home TOP NEWS Αναμονή και πρώτες σκέψεις για τα διαρκείας

Αναμονή και πρώτες σκέψεις για τα διαρκείας


Γίνεται ακόμη συζήτηση για την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα και το ποσοστό παρουσίας οπαδών που θα επιτρέπεται στις εξέδρες.

Αν και τα επιδιμιολογικά δεδομένα στην Κύπρο είναι θετικά, εντούτοις η ανησυχία για νέα έξαρση ωθεί τους αρμόδιους να αποφασίσουν προληπτικά. Φαίνεται για την ώρα ότι πάμε για παρουσία φιλάθλων στο 33% της χωρητικότητας των γηπέδων.

Με αυτό ως δεδομένο σίγουρα γίνονται και οι πρώτες σκέψεις από την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ότι αφορά στα εισιτήρια διαρκείας. Αν όντως ισχύσει αυτό το ποσοστό τότε στο ΓΣΠ θα επιτρέπεται είσοδος στις κερκίδες σε 7 περίπου χιλιάδες οπαδούς, μαζί με αυτούς της εκάστοτε φιλοξενούμενης ομάδας.

Αναγκαστικά θα υπάρχει περιορισμός στον αριθμό διάθεσης των season tickets ώστε να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και για τους μη κατόχους.

Βέβαια αυτή τη στιγμή δεν έχει «κλειδώσει» η όποιαδήποτε απόφαση από τους αρμόδιους του κράτους έτσι η ομάδα μας θα πρέπει να αναμένει.

Πάντως με τη δυναμική που ανέπτυξε η ΟΜΟΝΟΙΑ, με την εξαιρετική της παρουσία πέρσι και με την προοπτική που έχει δημιουργηθεί σε αγωνιστικό επίπεδο είναι δεδομένο ότι ο κόσμος της θα είναι και πάλι δίπλα της. Είναι επίσης δεδομένο ότι, αν όντως ισχύσουν τα ποσοστά που συζητούνται για παρουσία κόσμου στις κερκίδες, θα υπάρξουν οικονομικές απώλειες καθώς δεν θα μπορέσουν όλοι να προμηθευτούν το διαρκείας τους.