Home TOP NEWS Άνταμ Λανγκ: “Αυτή τη χρονιά θέλουμε το πρωτάθλημα”

Άνταμ Λανγκ: “Αυτή τη χρονιά θέλουμε το πρωτάθλημα”


Ο κεντρικός αμυντικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Άνταμ Λανγκ μίλησε στην κάμερα της ομάδας μας μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού στο Δασάκι της Άχνας με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας.

Ο Ούγγρος αναφέρθηκε στο παιχνίδι, αλλά και γενικότερα στην πρεοτοιμασία που γίνεται στην ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι δηλώσεις:

Τρίτο φιλικό παιχνίδι στην προετοιμασία πως είδες τον αγώνα;

«Ειλικρινά οι συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες καθώς ήταν πολύ ζέστη και στην αρχή ένιωσα δυσκολία στο να αναπνεύσω αλλά όταν πέρασαν κάποια λεπτά το συνήθισα. Πιστεύω πως γενικά ελέγξαμε το παιχνίδι, κρατήσαμε τη μπάλα αρκετά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, σκοράραμε δυο ωραία γκολ και παράλληλα είχαμε 5-6 μεγάλες ευκαιρίες που μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Γενικά είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση της ομάδας σήμερα».

Ποια είναι η γνώμη σου για την προετοιμασία μέχρι τώρα;

«Θεωρώ πως δεν είναι σε πολλούς ποδοσφαιριστές που αρέσει αυτή η περίοδος της χρονιάς γιατί έχουμε συνεχώς προπονήσεις και όχι παιχνίδια, όμως τελικά μπορούμε να αγωνιστούμε, είμαστε χαρούμενοι και ανυπομονούμε να παίξουμε περισσότερο. Μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι, πιστεύω πως είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχουμε μερικά δυνατά φιλικά και θα προετοιμαστούμε για το ξεκίνημα της σεζόν».

Η ομάδα είναι σχεδόν η ίδια με πέρσι εκτός από δύο ποδοσφαιριστές. Ποια είναι η γνώμη σου γι’αυτό;

«Πιστεύω είναι πολύ σημαντικό γιατί πέρσι κάναμε μεγάλες εμφανίσεις, ήταν πολύ επιτυχημένα. Πολύ παίκτες είναι οι ίδιοι όπως επισήμανες και το θεωρώ καλό σημάδι. Κρατήσαμε πολλούς ποδοσφαιριστές και τώρα μετά από ένα χρόνο γνωριζόμαστε καλύτερα και ο καιρός προχωρά. Γνωρίζουμε περισσότερα για τον καθένα και μπορούμε να δουλέψουμε μαζί ευκολότερα. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Όταν γνωρίζει καλύτερα τον συμπαίκτη σου, γνωρίζεις την αντίδραση του, μπορείς να αντιδράσεις γρηγορότερα και είναι ευκολότερα για όλους θεωρώ».

Μετά τα αποτελέσματα της περσινής σεζόν οι οπαδοί γνωρίζουν τι να περιμένουν από την ομάδα…

«Ναι ακριβώς βάλαμε τον πήχη ψηλά την περασμένη σεζόν. Μέρα με τι μέρα, χρονιά με χρονιά μπορείς να βελτιώνεσαι. Αυτή τη χρονιά θεωρώ πως δεν είναι μυστικό ότι θέλουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε να φτάσουμε το λιγότερο μέχρι τον τελικό κυπέλλου.  Είναι μέσα στο μυαλό όλων ότι θέλουμε να κερδίσουμε και το κύπελλο επίσης, αλλά και να παίξουμε Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα προκριματικά του Champions League και θα δούμε τι θα γίνει. Αυτοί είναι οι στόχοι μας, αυτήν την χρονιά είναι πολλοί και θέλουμε να τους πετύχουμε ξανά».

Μετά από ένα χρόνο στην Κύπρο και στην ΟΜΟΝΟΙΑ πως νιώθεις;

«Ικανοποιημένος. Έχουμε καλή ομάδα, οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Έχουμε τα πάντα έτσι ώστε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ατομικά εκτός από την ΟΜΟΝΟΙΑ έχω κάποιος στόχους με την Εθνική ομάδα, καθώς έχουμε πιθανότητας για συμμετοχή στο EURO. Πολλά καλά πράγματα έρχονται!».

***Σε λίγο γραπτώς θα αναρτηθούν εδώ και γραπτώς οι δηλώσεις