Home TOP NEWS Επιστροφή στην βάση, φιλικό με Εθνικό Άχνας και… φουλ για το τελικό...

Επιστροφή στην βάση, φιλικό με Εθνικό Άχνας και… φουλ για το τελικό μοντάρισμα!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία της ένοψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι “πράσινοι” κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, είχαν την ευκαιρία να πάρουν μερικές ανάσες από το δύσκολο πρόγραμμα των τελευταίων ημερών, χαλαρώνοντας με βαρκάδα στον Ακάμα.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται να πάρει σήμερα τον δρόμο της επιστροφής από την Πάφο, για να έρθει πίσω στην βάση του, όπου θα συνεχίσει εκεί την προετοιμασία του. Να αναφέρουμε ότι στο πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπάρχει το φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο το Σαββάτο (25/7) στις 18:00 στο Δάσακι της Άχνας.

Από την ερχόμενη Δευτέρα (26/7) η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εισέλθει στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της, το οποίο θα γίνει στο “Ηλίας Πούλλος”, ενώ μέσα στην ερχόμενη βδομάδα όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει οι “πράσινοι” θα δώσουν άλλα δύο φιλικά με Ολυμπιακό Πειραιώς και Ζαλαεργκεζέγκι.

Να σημειώσουμε ότι οι πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι στις 18 ή 19 Αυγούστου για ταν Α’ προκριματικό του Champions League, ωστόσο αν η ομάδα μας ξεκινήσει στον Β’ προκριματικό γύρο, τότε το πρώτο της επίσημο παιχνίδι θα είναι κόντρα στην Πάφο στο “Στέλιος Κυριακίδης” στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος.