Home TOP NEWS Η ενδεκάδα με Εθνικό ίσως φανερώνει τις προθέσεις Μπεργκ με Ολυμπιακό Πειραιώς!

Η ενδεκάδα με Εθνικό ίσως φανερώνει τις προθέσεις Μπεργκ με Ολυμπιακό Πειραιώς!


Ο Χένινγκ Μπεργκ στο φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Εθνικό Άχνας, μπορούμε να πούμε ότι, παρέταξε την ομάδα μας, με ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα, οι οποίοι θα είναι κατά γενική ομολογία βασικοί, τόσο στα παιχνίδια της Ευρώπης, όσο και του πρωταθλήματος.

Στην φιλική αναμέτρηση στο Δασάκι ο Μπεργκ έδωσε φανέλα βασικού στους: Φαμπιάνο, Γκόμεθ, Βίτορ, Μαυρίας, Κακουλλής, Λέζιακς, Λούφτνερ, Λανγκ, Τιάγκο, Μποτεάκ, Παπουλλής και μόνο που βλέπει κάποιος αυτούς τους ποδοσφαιριστές καταλαβαίνει κανείς ότι ίσως ο Νορβηγοός να αρχίσει να δείχνει και τις προθέσεις για τα επίσημα ματς.

Σιγά – σιγά και όσο περνάει ο καιρός και δη στα επόμενα φιλικά παιχνίδια ο κόουτς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα βλέπουμε να χρησιμοποιεί περισσότερο τους παίκτες που προορίζονται ως βασικοί στην ομάδα, έτσι ώστε να τους κρατήσει σε εγρήγορση και σε αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Συνεπώς ο Νορβηγός κόουτς με την ενδεκάδα που κατέβασε στο Δασάκι της Άχνας ίσως σε μεγάλο βαθμό να φανερώσε και τους πρώτους έντεκα που προορίζει να αγωνιστούν στο πιο δύσκολο (αν και εφόσον πραγματοποιηθεί) τεστ προετοιμασίας το οποίο θα είναι κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς στην Ελλάδα.

Είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι, αν τελικά λάβει χώρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τους “ερυθρόλευκους” της Ελλάδας, ο Μπεργκ θα θέλει να εξετάσει τους παίκτες που προορίζει να ξεκινήσει στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα, ενώ για τα 90λεπτά με την Ζαλαεγκερζέγκι αναμένεται ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους υπόλοιπους που δεν θα αγωνιστούν στο δυνατό φιλικό με τον Ολυμπιακό.