Home TOP NEWS Ο Φώτης Παπουλής και… οι άλλοι που φόρεσαν το “13” στην πλάτη!...

Ο Φώτης Παπουλής και… οι άλλοι που φόρεσαν το “13” στην πλάτη! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Ο Φώτης Παπουλής ο οποίος θα παίζει τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα μας, αποφάσισε μετά από πολλά χρόνια να αφήσει τον αριθμό “26” και θα αγωνίστει στην ΟΜΟΝΟΙΑ με το “13” στην πλάτη του.

Κάνοντας μια έρευνα παρατηρήσαμε ότι ο αριθμός “13” δεν πολυφορέθηκε καθώς ελάχιστοι ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ τον επέλεξαν για να αγωνίζονται με αυτόν.

Τι έκαναν αυτοί που φόρεσαν το “13” στην ΟΜΟΝΟΙΑ:

Βίντσεντ Εζέ

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής ήρθε στην ομάδα μας, από τη Νέα Σαλαμίνα την σεζόν 2015/16. Ο Εζέ έπαιξε συνολικά σε 15 παίχνιδια με την “πράσινη” φανέλα, 9 στο πρωτάθλημα, 4 στο κύπελλο και 2 στην Ευρώπη.

Σοφιάν Σερφά

O Σοφιάν Σερφά ήρθε στην ομάδα μας στην σεζόν 2011/12 από την Λα Μπερισόν ντε Σατόρου και στην πρώτη του θητεία στο “τριφύλλι” κατέγραψε 22 συμμετόχες πετυχαίνοντας 2γκολ. Στην συνέχεια ο Γάλλος αμυντικός πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό για ένα χρόνο και την σεζόν 2013/14 επέστρεψε στην ομάδα μας καταγράφοντας άλλες 27 συμμετοχές πετυχαίνοντας άλλο ένα γκολ. Ο Σερφά κατάφερε στην δεύτερη του θητεία στην ΟΜΟΝΟΙΑ φόρεσε τον αριθμό “!3” και κατάφερε να αγαπηθεί από τους οπαδούς.

Μάριος Δημητρίου

Ο Μάριος Δημητρίου είναι παίκτης γέννημα θρέμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο 27 χρόνος ακραίος επιθετικός ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις ακαδημίες των “πρασίνων” και μετά από αρκετή δουλειά έγινε μέλος της πρώτης ομάδας. Ο Δημητρίου ήταν στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το 2012 μέχρι το 2019 και φόρεσε την φανέλα με το “τριφύλλι” 72 φορές, ενώ όσο ανήκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε δανεικός σε Αλκή και και Ερμή Αραδίππου. Το 2019 ο Μάριος αποχώρησε αφού πήρε μεταγραφή στη Νέα Σαλαμίνα.

 

Κωνσταντίνος Μακρίδης

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης ο οποίος ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που επέλεξε να αγωνιστεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ με το “13” στην πλάτη ήρθε σε αυτή την σεζόν 2009/10 και αγωνίστηκε με το “τριφύλλι” μέχρι την σεζόν 2011/12. Ο Μακρίδης με την φανέλα της ομάδας κατέγραψε 84 συμμετοχές σε Κύπρο και Ευρώπη και ευτύχησε να πανηγυρίσει 9 γκολ.

Μάρκο Μάκεβιτς

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που φόρεσε το “13” στην πλάτη ήταν ο τερματοφύλακας Μάρκο Μάκεβιτς την σεζόν 2008/09, χρονιά που οι “πράσινοι” είχαν στο ρόστερ τους, τους Αντώνη Γιωργαλλίδη και Νικόλα Ασπρογένους.

Φώτης Παπουλής

Ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που έπελεξε τον αριθμό 13 είναι ο Φώτης Παπουλής ο οποίος ως γνωστόν από τη νέα χρονιά θα φοράει την “πράσινη” φανέλα. Ο Κυπροποιημένος μεσοεπιθετικός στα 8 χρόνια παρουσίας του στα Κυπριακά γήπεδα φορούσε το “26” ωστόσο τώρα αποφάσισε να κάνει την μεγάλη αλλαγή.

Ας ελπίσουμε ο νέος αριθμός που επέλεξε ο Φώτης να φανεί γουρλίδικος στη νέα σελίδα που ανοίγεται στην ποδοσφαιρική του καριέρα.