Home TOP NEWS Συνεχίζονται τα παιχνίδια τακτικής της Μίντιλαντ για Ακιντόλα…

Συνεχίζονται τα παιχνίδια τακτικής της Μίντιλαντ για Ακιντόλα…


Οι τακτικισμοί στην Μίντιλαντ όσον αφορά τον Νταβίντν Ακιντόλα συνεχίζονται κι από την στιγμή που ο Νιγηριανός εξτρέμ διατηρεί συμβόλαιο με τον Δανέζικο σύλλογο δεν θα πάψουν, καθώς αυτό μπορεί να λειτουργήσει και ως ένας μοχλός πίεσης προς την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι άνθρωποι του Δανέζικου συλλόγου και συγκεκριμένα του Αθλητικού Διευθυντή της ομάδας, Svend Graversen. για άλλη μια φορά διεμήνυσαν ότι θέλουν τον Ακιντόλα να επιστρέψει πίσω στην Μίντιλαντ.

Διαβάστε κι αυτό: Η τοποθέτηση του Graversen για Ακιντόλα!

Πάντως τα δεδομένα με την περίπτωση του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή παραμένουν τα ίδια όπως σας τα είχαμε μεταφέρει και σε προηγούμενα μας άρθρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδιξε πρόθεση ότι θέλει να κρατήσει τον Ακιντόλα και ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην ομάδα, όμως το μεγάλο «αγκάθι» κι αυτό που δυσκολεύει την περίπτωση είναι η Μίντιλαντ.

Διαβάστε κι αυτό: Πολύ σύντομα ξεκαθαρίζει του Ακιντόλα

Να σημειώσουμε ότι Ακιντόλα από την στιγμή που είναι στην Κύπρο συνεχίζει να προπονείται με την ομάδα μας (βλ.φώτο), χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι, με τον ποδοσφαιριστή αλλά και τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να περιμένει στο ακουστικό περιμένοντας τις εξελίξεις.