Home TOP NEWS Τα μάτια στην προετοιμασία και… το μυαλό στην ενίσχυση!

Τα μάτια στην προετοιμασία και… το μυαλό στην ενίσχυση!


Μπορεί τα μεταγραφικά και η αναζήτηση αντιπάλων για φιλικά παιχνίδια να είναι στην πρώτη γραμμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ωστόσο οι ιθύνοντες της Διοίκησης των “πρασίνων” δεν φεύγουν από το πλευρό της ομάδας μας, παρακολουθώντας καθημερινά την εξέλιξη μέσα από την προετοιμασία που γίνεται στην Πάφο.

Στο φωτορεπορτάζ που ανέβασε το γραφείο τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα ΜΚΔ (δείτε εδώ) είδαμε τον Αντρέα Δημητρίου (Εκπρόσωπο Τύπου), τον Μάριο Αργυρίδη (Μέλος του Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ), τον Σίμο Ταραπουλούζη (Διευθυντής Τμήματος Σκάουτινγκ) τον Τάκη Κοφτερό (Λειτουργός της πρώτης ομάδας) και το Νεόφυτο Λάρκου (Τεχνικό Διευθυντή) να βρίσκονται όλοι μαζί στην Πάφο και να παρακολουθούν ιδίοις όμμασι την δουλειά των ποδοσφαιριστών και του Χένινγκ Μπεργ ενόψει της νέας σεζόν.

Τα μάτια όλων ναι μεν είναι στην προετοιμασία, παρακολουθώντας την σωστή δουλειά που γίνεται για να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της, όμως το μυαλό των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εννοείται είναι συνεχώς στην μεταγραφική ενίσχυση και στην αναζήτηση των επόμενων στόχων, που θα έρθουν στην ομάδα για να την κάνουν ακόμη πιο ισχυρή.