Home TOP NEWS Θα τρέξει να προλάβει το φιλικό με Νέα Σαλαμίνα

Θα τρέξει να προλάβει το φιλικό με Νέα Σαλαμίνα


Ο άτυχος Φώτης Παπουλής, ο οποίος έχασε τα δύο τελευταία φιλικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Ολυμπιακός Πειραιώς και την Ζαλαεγκερζέγκι, το απόγευμα της Πέμπτης παρακολούθησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Μπεργκ κόντρα στην ΖΤΕ από την κερκίδα.

Σίγουρα ο Φώτης θα ήθελε πολύ να αγωνστεί και στα δύο τελευταία φιλικά, τόσο με τους “ερυθρόλευκους”, όσο και με τους Ούγγρους. όμως ο τραυματισμός που αποκόμισε από το ματς με τον Εθνικό Άχνας δεν του το επέτρεψε.

Ο 35χρόνος μεσοεπιθετικός πάντως αναμένεται να κάνει αγώνα δρόμου τις επόμενες μέρες για να ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα του, έτσι ώστε να μπορέσει τουλάχιστον να δηλώσει το παρών του στο επόμενο φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το οποίο θα είναι την ερχόμενη Τρίτη (4/8) με τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά και στα επόμενα που θα ακολουθήσουν.

Είναι γεγονός ότι ο Κυπροποιημένος άσσος από την ημέρα που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ   “έδεσε” με το υπόλοιπο σύνολο και αυτό φάνηκε και εντός των τεσσάρων γραμμών. Επίσης ο Φώτης μπήκε με τον ιδανικότερο τρόπο στην ομάδα μας, αφού στις τρεις φιλικές αναμετρήσεις της που αγωνίστηκε πέτυχε ισάριθμα γκολ, ενώ σε γενικές γραμμές είχε πάρα πολύ καλές παρουσίες στα πρώτα του ανεπίσημα παιχνίδια με την “πράσινη” φανέλα.