Home TOP NEWS Το δυνατό σημείο που θα στηριχθεί και φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Το δυνατό σημείο που θα στηριχθεί και φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ!


Με δύο βδομάδες προετοιμασίας και ένα φιλικό στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Χένινγκ Μπεργκ, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το δείγμα που έχουμε ενώπιον μας είναι πολύ μικρό, ωστόσο με τα όσα είδαμε από το φιλικό ματς με την Δόξα Κατωκοπιάς μπορούμε να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα.

Η ομάδα μας την περσινή σεζόν, στηρίχθηκε αρκετά στην πολύ καλή αμυντική της λειτουργία (μόλις 13 γκολ παθητικό σε 23 αγώνες) και στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας και ήδη με το “καλημέρα” είδαμε ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα στηριχτεί και πάλι σε αυτούς τους τομείς.

Όσον αφορά την αμυντική γραμμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η οποία βοήθησε στα μέγιστα την περσινή σεζόν για να έρθουν επιτυχίες, αναμένεται να το πράξει με το παραπάνω και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Είναι σημαντικό ότι οι παίκτες που απάρτιζαν την άμυνα έχουν παραμείνει στο ρόστερ και έτσι δίδεται η ευκαιρία στον Μπεργκ και τους συνεργάτες του να δουλέψουν με αυτούς από την αρχή της προετοιμασίας, κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα μας να παρουσιαστεί δεμένη και έτοιμη από την αρχή των επίσημων υποχρεώσεων της.

Πάντως το πιο πάνω ευνοεί τις συνθήκες στο να δούμε τη νέα αγωνιστική σεζόν την αμυντική λειτουργία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να λειτουργεί και πάλι σαν Ελβετικό ρολόι, αποδίδοντας στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο από τη περσινή περίοδο.

Οι “πράσινοι” απέδειξαν ότι έχουν ικανούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές στα μετόπισθεν (συμπεριλαμβανομένου και του τερματοφύλακα) και θα προσπαθήσουν στηριζόμενοι στην καλή ανασταλτική λειτουργία και κρατώντας το μηδέν παθητικό, να φτάσουν μακριά στην Ευρώπη, αλλά και να πετύχουν τους στόχους τους, στις εγχώριες διοργανώσεις.