Home TOP NEWS Το μεγάλο στοίχημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το… καλημέρα της νέας σεζόν!

Το μεγάλο στοίχημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το… καλημέρα της νέας σεζόν!


H κλήρωση του πρωταθλήματος και το δύσκολο πρόγραμμα που προκύπτει για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο ξεκίνημα του, σε συνδυασμό με τις παράλληλες υποχρεώσεις που θα έχει η ομάδα στην Ευρώπη είναι κάτι που συζητείται.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του γνωρίζουν ότι θα πρέπει να γίνει δυναμικό μπάσιμο στη νέα σεζόν από την ομάδα και με την σκληρή δουλεία που ήδη άρχισε να γίνεται στην προετοιμασία ο στόχος είναι να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να αντεπεξέλθει σε αυτό τον αγωνιστικό Γολγοθά με το… καλημέρα της νέας σεζόν.

Ο βασικός κορμός της ομάδας διατηρήθηκε και με τις προσθήκες που έγιναν και θα γίνουν είναι απαραίτητο η ομάδα να δείξει ετοιμότητα από την αρχή ώστε 1ον- Να μπει με αξιώσεις στην Ευρωπαϊκή της προσπάθεια και 2ον- Να μην καταγράψει απώλειες στο πρωτάθλημα που θα της κοστίσουν.

Ήδη έχουν αποκτηθεί οι Παπουλής και Κίκο, οι οποίοι δείχνουν να είναι παίκτες που μπορούν να δώσουν βοήθειες.

Απομένουν λίγα πράγματα για να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός και το στοίχημα για παλιούς και νεοφερμένους παίκτες στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να καταφέρουν, στις δύσκολες δοκιμασίες που έχουν μπροστά τους, να αποκτήσουν μέσα από την παρουσία τους και τα καλά αποτελέσματα μία καλή δυναμική και να δείξουν ότι μπορούν και φέτος να οδηγήσουν την ομάδα ψηλά.