Home TOP NEWS Το σκηνικό της προετοιμασίας μεταφέρεται στην Πάφο

Το σκηνικό της προετοιμασίας μεταφέρεται στην Πάφο


Βλέποντας την επιδημιολογική κατάσταση στην Ευρώπη να μην είναι και στα καλύτερα της, οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πήραν την απόφαση να κρατήσουν την ομάδα μας εντός Κύπρου και έτσι το σκηνικό της προετοιμασίας θα μεταφερθεί στην Πάφο και συγκεκριμένα στο γραφικό χωριό Μηλιού.

Οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την Κυριακή απόλαυσαν το ρεπό που τους παραχώρησε ο Χένινγκ Μπεργκ, πήραν μερικές ανάσες και ξεκουράστηκαν, όμως από σήμερα θα ετοιμάσουν τα πράγματα τους για να μεταβούν στην Πάφο όπου εκεί θα πραγματοποιησούν άλλο ένα κομμάτι της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά την εξέλιξη που πρόεκυψε και την παραμονή της ομάδας στην Κύπρο, σίγουρα αλλάζει και όλο το πλάνο της προετοιμασίας, με τους ανθρώπους της ομάδα μας να είναι ήδη στην αναζήτηση αντιπάλων για κάποια φιλικά παιχνίδια.

Σίγουρα θα προσπαθήσουν να εντοπιστούν δυνατές ομάδες για φιλικά, όπου θα ανεβάσουν κι άλλο τον βαθμό ετοιμότητα της ομάδας. Το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες και θα περιμένουμε να μάθουμε [ερισσότερες λεπτομέρειες από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ.