Home TOP NEWS Μας συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Ασαντέ!

Μας συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Ασαντέ!


Ακόμη καλά – καλά δεν μάθαμε το όνομα του, ακόμη αυτός δεν έμαθε τα ονόματα των συμπαικτών του και με το “καλήμερα” και με μια προπόνηση όλη κι όλη στα πόδια του κατάφερε να μας εκπλήξει και να βάλει το “λιθαράκι” του για να έρθει η πρόκριση μέσα στην Πολωνία.

Ο λόγος για το νεοαποκτηθέντα επιθετικό της ομάδας μας, Ερνέστ Ασαντέ. Ο Γκανέζος ρίχτηκε στην “μάχη” κόντρα στην Λέγκια στο 77ο λεπτό και κατάφερε κυριολεκτικά να δώσει φρεσκάδα και μια άλλη πνοή στο επιθετικό τρίτο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Ασαντέ είχε συμβολή τόσο στο πρώτο, όσο και στο δευτέρο τέρμα των “πρασίνων”, ενώ είχε και κάποιες άλλες καλές περιπτώσεις στο παιχνίδι που απείλησε την εστία του Μπόρουτς με σέντρα, αλλά και με ένα μακρινό σουτ.

Ο Γκανέζος να σημειώσουμε ότι ανακαινώθηκε την περασμένη Δευτέρα από την ομάδα μας, την Τρίτη βρέθηκε στην αποστολή και την Τετάρτη έκανε το ντεμπούτο του, που σίγουρα μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί και ο ίδιος σίγουρα θα το θυμάτε για πολλά χρονιά.

Πάντως είμαστε βέβαιοι ότι αν ο Γκανέζος συνεχίσει στους ρυθμούς της Πολωνίας θα καπαρώσει θέση στην αρχική ενδεκάδα και παράλληλα θα δώσει τεράστιες βοήθειες στο επιθετικό κομμάτι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόσο σε ΄Κύπρο, όσο και στην Ευρώπη.

Απολαύστε ξανά στιγμές από το ντεμπούτο του Ασαντέ στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ