Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μηδέν στο ημίχρονο…

Μηδέν στο ημίχρονο…


Σε σχηματισμό 4-4-2 φάνηκε να παρατάσσει την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Μπεργκ με δίδυμο στην επίθεση τους Λοϊζου και Σενέ. Δεξιά στα χαφ έπαιξε ο Μποτεάκ και αριστερά ο Τζιωνής και οι Κούσουλος και Βίτορ στο κέντρο.

Δεν μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έψαξε να επιτεθεί με το γνωστό της παιχνίδι, με κυκλοφορία ωστόσο στα πρώτα λεπτά έψαχνε τα πατήματά της η ομάδα. Μάλιστα στο 5λεπτο, ένα λάθος στην άμυνα μας από τον Λούφτνερ έφερε και την πρώτη σημαντική στιγμή στο παιχνίδι με τον Σάσι να κλέβει, να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και τον Φαμπιάνο να πραγματοποιεί δύσκολη απόκρουση.

Χωρίς άγχος στο γήπεδο η Καρμιώτισσα, έκανε εμφανές από την αρχή ότι ήρθε Λευκωσία για να διεκδικήσει κέρδος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απείλησε για πρώτη φορά στο 7ο λεπτό όταν ο ΛοΪζου πέρασε κάθετη πάσα στον Μαυρία από δεξιά, ο Ελλαδίτης γύρισε κεφάλι και είδε αμαρκάριστο τον Κούσουλο στο ύψος της περιοχής, αυτός πλάσαρε άστοχα όμως. Ήταν μεγάλη η ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δευτερόλεπτα μετά η Καρμιώτισσα πάτησε ξανά στην περιοχή μας και έφτιαξε φάση, ανταποκρίθηκε καλά μεν η άμυνα παραχωρόντας κόρνερ όμως ήταν ακόμα μία στιγμή στο ξεκίνημα ενδεικτική του γεγονότος ότι το παιχνίδι κάθε άλλο παρά έυκολο θα είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ήταν ένα ισοζυγισμένο παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τεράστια ευκαιρία ύστερα από σέντρα του Σάσι ο οποίος μπήκε από πλάγια δεξιά, να βγάζει μπαλιά στον αμαρκάριστο Χατζηβασίλη ο οποίος σούταρε άστοχα. Λίγο αργότερα ο Ευσταθίου μπήκε στην περιοχή μας ξανά και σούταρε πάνω στον Φαμπιάνο.

Ψαχνόταν η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα ενώ στην επίθεση αδυνατουσε να γίνει δημιουργική. Στο πρώτο 20λεπτο η Καρμιώτισσα ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, δεν κλείστηκε πίσω, έψαξε το γκολ ανεβάζοντας παίκτες μπροστά και έφτιαξε ευκαιρίες.

Η έλλειψη συνεννόησης όταν ανεβάζαμε την μπάλα μπροστά δεν μας επέτρεπε ναφτιάξουμε φάσεις. Κυρίως από δεξιά με τους Μαυρία και Μποτεάκ εκδήλωσε τις πιο αξιοσημείωτες επιθέσεις της η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως μέχρι το 30 λεπτό λίγα πράγματα κατέγραψε.

Στο 32ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι αντάλλαξαν με ταχύτητα τη μπάλα μέχρι να φτάσουν στην περιοχή μας με τον Ρομό να παίζει με πλάτη και να σουτάρει προς το τέρμα, έβαλε κόντρα ο Λανγκ και παραχώρησε κόρνερ το οποίο εκτελέστηκε, βγήκε δέυτερη σέντρα, πέρασε η μπάλα από όλους και θα κατέληγε στα δίκτυα αν δεν απέκρουε με το κεφάλι ο Τζιωνής.

Στο 35ο λεπτό βγήκε το στατιστικό για την κατοχή μπάλας η οποία ήταν μοιρασμένη. Μας περιόρισε στον απόλυτο βαθμό η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ, λίγες φορές πήγε η μπάλα στον Σενέ στην επίθεση ενώ αδυνατούσαμε να κρατήσουμε μπάλα και να βγούμε οργανωμένα μπροστά.

Ένα κλέψιμο στο κέντρο στο 43ο λεπτό έδωσε την ευκαιρία στον Μποτεάκ να ανέβει, έδωσε κάθετα στον ΛοΪζου ο οποίος ελίχθηκε και κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Το εκτέλεσε ο Μποτεάκ ο οποίος σούταρε στο τείχος.

Στο 1ο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου ο Μποτεάκ σέντραρε για τον Σενέ ο οποίος έκανε άστοχη κεφαλιά και λίγο αργότερα ο Μαυρίας μπήκε με ταχύτητα στην αντίπαλη περιοχή, σέντραρε προς τα πίσω και κέρδισε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Κίκο όμως δεν βγήκε φάση.

Πρέπει να αλλάξει την εικόνα της στο δεύτερο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία τα βρίσκει απόψε σκούρα απέναντι στη νεοφερμένη στην κατηγορία ομάδα.