Home TOP NEWS Μπαίνει στην τελική ευθεία η ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει Αραράτ!

Μπαίνει στην τελική ευθεία η ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει Αραράτ!


Η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο «Ηλίας Πούλλος» συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης  για τον Α’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Αραράτ, στην Αρμενία.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα, αλλά και αύριο Δευτέρα, ενώ την Τρίτη η ομάδα μας θα ετοιμάσει τις αποσκευές για να αναχωρήσει με ναυλωμένη πτήση για το Γερεβάν της Αρμενίας, εκεί όπου θα διεξαχθεί η πρώτη Ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται ότι θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του. Ο Παπουλής επέστρεψε από τον τραυματισμό του (αγωνίστηκε στο φιλικό με την Δόξα), ενώ και τον Χάρη Μαυρία τον είδαμε στο τελευταίο φιλικό με την Δόξα να κάνει κανονικά προθέρμανση.

Όσο γι’ αυτούς που θα ακολουθήσουν την αποστολή (ποδοσφαιριστές και όχι μόνο) η οποία λογικά θα την γνωρίζουμε αύριο την Δευτέρα, πριν από την πτήση για την Αρμενία όλοι θα περάσουν από δύο τεστ κορωνοϊού.

Επίσης να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας θα ταξιδέψει μόνη μέσα στο αεροπλάνο ενώ κατά την άφιξη της στην Αρμενία θα κινείται μόνο στα απολύτως απαραίτητα, στο αεροδρόμιο, στο ξενοδοχείο, αλλά και στο γήπεδο που θα γίνει το ματς.