Home TOP NEWS Οι αντιδράσεις των παικτών για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (PHOTOS-VIDEO)

Οι αντιδράσεις των παικτών για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (PHOTOS-VIDEO)


Τα μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστειλαν οι ποδοσφαιριστές μας μετά τον αγώνα κόντρα στην Πάφος FC για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Γιαν Λέτσιακς

«Πολύ καλό παιχνίδι, άτυχο αποτέλεσμα αλλά τα παιδιά στο γήπεδο έδειξαν ότι ο καθένας τους μπορεί να αγωνιστεί για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μπράβο αγόρια» έγραψε ο Τσέχος μπακ που αν και δεν αγωνίστηκε, στάθηκε στην καλή εμφάνιση της ομάδας μας.

Λοΐζος Λοΐζου

Ιδιαίτερα δραστήριος ο νεαρός μεσοεπιθετικός που κέρδισε το φάουλ και το πέναλτι που έφεραν τα δύο γκολ της ομάδας μας. Ανήρτησε την πιο κάτω φωτογραφία:

Γιάννης Κούσουλος

Ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής μας ανέβασε την πιο κάτω φωτογραφία από τον αγώνα:

Κίκο

Πρώτη επίσημη εμφάνιση για τον Πορτογάλο αριστερό μπακ. «Πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Ας συνεχίσουμε την πρόοδο! Πάμε» έγραψε κάτω στο ποστάρισμα του.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

«Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα» ανέφερε στην ανάρτηση του ο νεαρός μέσος.

Έρικ Μποτεάκ

Και τα δύο γκολ της ομάδας πέτυχε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός που έγραψε το ακόλουθο μήνυμα μετά τον αγώνα «Μικρή απογοήτευση για το αποτέλεσμα αλλά με αυτή τη νεαρή, θαρραλέα ομάδα δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα! Τώρα πάμε για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη. Χαρούμενος για τα δύο πρώτα γκολ μου στο πρωτάθλημα. Ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους μας για την φοβερή υποστήριξη. Μόνο ΟΜΟΝΟΙΑ».

Από επίσημη ιστοσελίδα ΟΜΟΝΟΙΑΣ omonoiafc.com.cy