Home TOP NEWS Οι πρώτες πληροφορίες για τους Σέρβους

Οι πρώτες πληροφορίες για τους Σέρβους


Τον Ερυθρό Αστέρα θα βρει στο δρόμο της η ΟΜΟΝΟΙΑ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον αγώνα που θα γίνει στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου αντίπαλος μας θα είναι η μόνιμη πρωταθλήτρια Σερβίας των τελευταίων χρόνων. Μία ομάδα η οποία έκτισε το τελευταίο διάστημα το δικό της Ευρωπαϊκό εκτόπισμα.

Προπονητής της είναι ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, μεγάλη δόξα του Σερβικού ποδοσφαίρου, με 6 πρωταθλήματα Ιταλίας (5 με Ίντερ και 1 με Λάτσιο) και ένα Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ. Αντικατέστησε πέρσι τον δικό μας Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Βελιγραδίου.

Η ποδοσφαιρική ιστοσελίδα transfermarkt αναφέρει ότι η χρηματιστηριακή αξία του Ερυθρού Αστέρα ανέρχεται στα 52εκ. Ευρώ.

To περσινό πρωτάθλημα το κατέκτησε πανεύκολα. Τερμάτησε πρώτος με 14 βαθμούς διαφορά από την μισητή αντίπαλο του Παρτιζάν.

Έκανε φέτος 3 μεταγραφές μέχρι στιγμής. Έφερε τον επιθετικό μέσο από την Γκαμπό Κουελόρ Κανγκά από την Σπάρτα Πράγας, τον Σέρβο αριστερό μπακ Σέρτζιαν Σπιριντόνοβιτς από την Πογκόν Σετσίν ο οποίος πέρασε και από τον Πανιώνιο και τον Σέρβο Αλεξάνταρ Κάται ο οποίος πέρασε και από τον Ολυμπιακό Πειραιώς

Από την 1η Αυγουστου είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα Σερβίας με τον Ερυθρό Αστέρα να έχει καταγράψει 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Στην Ευρώπη απέκλεισε στον 1ο γύρο την Εουρόπα Γιβραλτάρ με 5-0 στο Βελιγράδι ενώ προκρίθηκε με 1-0 κερδίζοντας εκτός έδρας τα Τίρανα.