Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παράταση με αριθμητικό πλεονέκτημα η ΟΜΟΝΟΙΑ

Παράταση με αριθμητικό πλεονέκτημα η ΟΜΟΝΟΙΑ


Η Λέγκια ανέβασε περισσότερους παικτες ψηλά στο δεύτερο ημίχρονο και η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειχνε να βρίσκει πειρσσότερους χώρους για να βγάλει αντεπιθέσεις. Στο 52ο λεπτό πάντω η Λέγκια βρήκε έπειτα από διαδοχικές κόντρες ένα σουτ έξω από τη περιοχή, ο Γκαβίλια σούταρε κόντραρε η μπάλα και πήγε κόρνερ. Στην εκτέλεση του χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία με δοκάρι αφού η αντίδραση στην εκτέλεση από την άμυνα μας δεν ήταν καλή.

Στο 56ο λεπτό ήρθε η αποβολή του Λέφτσιουκ. Έκανε σκληρό φάουλ στον Τιάγκο και ο διαιτητής δεν δίστασε να τον αποβάλει. Ο μέσος Γκνίλια έδωσε τη θέση του στον κεντρικό αμυντικό Βιετέσκα με τον προπονητή της Λέγκια να θυσιάζει έναν μέσο για να καλύψει το κενό του Λέφτσιουκ. Έβγαλε και τον Πέκχαρντ στο 60ο λεπτό για να βάλει τον Καντέ φρεσκάροντας και την επίθεση του.

Στο 62ο λεπτό ο Λανγκ επιχείρησε σουτ από απόσταση και κέρδισε κόρνερ μετά την κόντρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να κλείνει στην περιοχή της τη Λέγκια εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Απείλησε με απευθείας κόρνερ ο Γκόμεθ στο 64ο λεπτό αναγκάζοντας τον Μπόρουτς να διώξει σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ξανά ο Γκόμεθ, η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και ο Λανγκ μπροστά στο τέρμα με κεφαλιά έχασε ευκαιρία.Στο 20λεπτο το παιχνίδι άρχισε να γέρνει προς τη μεριά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η οποία προσπαθούσε να βρει διαδρόμους για να φτάσει μπροστά στο τέρμα και στο γκολ.

Ένα κακό σουτ έκανε ο Καντέ έξω από την περιοχή στο 68ο λεπτό. Στο 70ο λεπτό ο Γκόμεθ έδωσε έξυπνη κάθετη πάσα στον Τζιωνή μέσα στην περιοχή, ο νεαρός έκανε γύρισμα παράλληλο προς την εστία όμως ούτε ο Ντούρις, ούτε ο Μποτεάκ ήταν εκεί για να σκοράρουν. Στο 73ο λεπτό ο Φαμπιάνο έκανε σπουδαία απόκρουση ύστερα από σουτ, από πλάγια θέση, του Μλαντένοβιτς.

Στο 75ο λεπτό ο Τζιωνής έκανε ανέβασμα, σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε και λίγο αργότερα ο Ντούρις άγγιξε λίγο τη μπάλα ύστερα από πάσα του Μποτέακ, η μπάλα πήγαινε στη γωνία της εστίας του Μπόρουτς ο οποίος έκανε δύσκολη απόκρουση.

Μπήκε ο Ασάντε βγήκε ο Τζιωνής στο 76ο λεπτό και στην πρώτη του προσπάθεια ο Αφρικανός έκνε σέντρα από δεξιά αναγκάζοντας τον Μπόρουτς να διώξει προ του Τιάγκο που καραδοκούσε για την κεφαλιά. Μόνο από αντεπιθέσεις μπορούσε να γίνει επικίνδυνη η Λέγκια, αμύνθηκε σωστά η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία κρατούσε και τη μπάλα συνεχώς. Στο 86ο λεπτό έχασε ευκαρία πάντως η Λέγκια ύστερα απο στημένο με κεφαλιά του καντέ. Απείλησε ξανά με τον Καντέ η Λέγκια η οποία στα τελευταία λεπτά βγήκε μπροστά για να βρει γκολ μη θέλοντας να πάει σε άλλα 30 λεπτά στην παράταση.

Τίποτα δεν έφεραν τα τελευτάια λεπτά και το παιχνίδι πάει όπως και στην Αρμενία,  παράταση.