Home TOP NEWS Προπόνηση το απόγευμα και αποστολή για Πάφο

Προπόνηση το απόγευμα και αποστολή για Πάφο


Χωρίς ανάσα οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δουλεύουν αυτό το διάστημα. Την Τετάρτη έγινε το παιχνίδι με την Αραράτ, η αποστολή επέστρεψε στην Κύπρο ξημερώματα Πέμπτης, χθες το απόγευμα το πρόγραμμα περιλάμβανε χαλαρή προπόνηση, κυρίως αποθεραπεία για αυτούς που αγωνίστηκαν στο Ερεβάν, και σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν από τον αυριανό αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στην Πάφο.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τη διαχείριση που θα κάνει ο Χένινγκ Μπεργκ στο πολύ δύσκολο πρώτο εγχώριο παιχνίδι της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, με δεδομένο ότι ακολουθεί άμεσα το δεύτερο Ευρωπαϊκό.

Μποτεάκ, Λοϊζου, Κούσουλος και Τζιωνής ήταν οι παίκτες που έπαιξαν ως αλλαγές κόντρα στην Αραράτ και οι οποίοι ίσως και να διεκδικούν θέση στην εντεκάδα, με τον Μποτεάκ να είναι καλά και να έχει τις πιο σοβαρές πιθανότητες. Είναι πάντως και ο Κίκο που δεν έπαιξε καθόλου στην Αρμενία.

Περιμένουμε σίγουρα αλλαγές, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Το απόγευμα, με το τέλος της προπόνησης, αναμένεται να ανακοινωθεί και η αποστολή για τον αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης».