Home TOP NEWS “Μηχανή” και “βράχος” ο Κούσουλος…

“Μηχανή” και “βράχος” ο Κούσουλος…


Στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με την Λέγκια Βαρσοβίας ο Κούσουλος ήταν ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Κύπριος μεσοαμυντικός με την εικόνα που έβγαλε στα 120λεπτά που αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά και για λίγη ώρα στην μεσαία γραμμή απέδειξε σε όλους γιατί ο Χένινγκ Μπεργκ του έχει “κολλήσει” τα παρατσούκλια “μηχανή” και “βράχος” με το οποία εμπνευστήκαμε τον τίτλο.

Ο Κούσουλος κόντρα στους ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Πολωνίας έμοιαζε σαν “μηχανάκι” μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, είχε τρεξίματα, “κατάπιε” πολλά χιλιόμετρα κυρίως στο αμυντικό τρίτο και έκλεισε πολλές φορές τους χώρους και τους διαδρόμους προς την εστία του Φαμπιάνο.

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό “βράχος” κι αυτός ταίριαζε “γάντι” με την ψεσινή παρουσία του Ιωάννη Κούσουλο, καθώς αρκετές προσπάθειες των Πολωνών σταμάτησαν πάνω στον Διεθνή μεσοαμυντικό της ομάδας μας, ο οποίος πολλές φορές έπαιξε με τη φωτιά με μαρκαρίσματα μέσα στην περιοχή μας και σε κάθε περίπτωση έβγαινε κερδισμένος.

Ο Χένινγκ Μπεργκ εννοείται ότι με τα όσα είδε από τον μεσοαμυτνικό της ομάδας μας μπορεί να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και σίγουρα ξέρει ότι ανά πάσα στιγμή ότι έχει στα χέρια του παίκτες της πρώτης γραμμής όπως είναι ο Κούσουλος που μπορούν να δώσουν σημαντικές και πολύτιμες βοήθειες.