Home TOP NEWS Στην “μάχη” του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ με μοναδικό στόχο το “διπλό” στην...

Στην “μάχη” του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ με μοναδικό στόχο το “διπλό” στην Πάφο


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ρίχνεται το απόγευμα στις 18:30 στην μάχη του νέου πρωταθλήματος. Οι “πράσινοι” θα ταξιδέψουν στο “Στέλιος Κυριακίδης” για να αντιμετωπίσουν την πάντα υπολογίσιμη Πάφο FC.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ μετά την Ευρωπαϊκή του νίκη και την πρόκριση επί της Αραράτ θα κατεβεί στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για την φετινή σεζόν με την ψυχολογία στο ζενίθ, στοχεύοντας να “χτυπήσει” το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Όπως είδαμε κι από την αποστολή που ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (δείτε εδώ) ο Νορβηγός τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ταξιδέψει στην Πάφο για το απογευματινό παιχνίδι με πέντε απουσίες, αλλά και με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας τον Μαμαντού Καλί Σενέ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κακουλλής και Παπουλλής που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμού, αλλά και οι Τιάγκο, Γιόρντι Γκόμεθ και Χούμποτσαν οι οποίοι δεν δηλώθηκαν για το παιχνίδι της πρεμιέρας καθαρά για λόγους τακτικής.

Θα είναι πάντως αξιοσημείωτο να δούμε τις επιλογές που θα κάνει ο Μπεργκ σε αυτή την αναμέτρηση. Το σίγουρο είναι ότι όποιοι ποδοσφαιριστές και να αγωνιστούν θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατότητων τους απέναντι σε ένα αντίπαλο που την περσινή σεζόν μας έκανε δύο φορές την ζημιά, τόσο σε “Στέλιος Κυριακίδης, όσο και σε ΓΣΠ.