Home TOP NEWS Σύντομα ξανά μαζί στην εντεκάδα…

Σύντομα ξανά μαζί στην εντεκάδα…


Πολύτιμες μονάδες στην προσπάθεια που θα αρχίσει σε λίγες μέρες η ΟΜΟΝΟΙΑ σε Κύπρο και Ευρώπη είναι οι Φώτης Παπουλής και Χάρης Μαυρίας. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές της πρώτης γραμμής, αποτελούν βασικότατες επιλογές για τον Χένιγνκ Μπεργκ και η παρουσία τους στους πρώτους αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι επιβεβλημένη.

Σε ότι αφορά στον Φώτη Παπουλή, ο τραυματισμός που αποκόμισε στον αγώνα με τον Εθνικό τον κράτησε εκτός προπονήσεων για λίγες μέρες, έχασε τα φιλικά της τρέχουσας εβδομάδας αλλά και της προηγούμενης ωστόσο αυτό έγινε κυρίως για προληπτικούς λόγους. Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων το τελευταίο διάστημα, είναι καλά και θα είναι παρών στο αμέσως επόμενο φιλικό παιχνίδι.

Για τον Χάρη Μαυρία η επίσημη ενημέρωση αναφέρει αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο. Δέσθηκε κτύπημα στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα χαμηλά στο πόδι και ο τραυματισμός του δείχνει να είναι επιπόλαιος. Δεν αναμένεται να λείψει για πολλές μέρες, έτσι κι αλλιώς θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για να διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση και αναμένεται ότι και αυτός θα είναι σύντομα ξανά στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ.