Home TOP NEWS Αναφορά για την ώρα του αγώνα γίνεται στη Σερβία

Αναφορά για την ώρα του αγώνα γίνεται στη Σερβία


Δεν άφησαν ασχολιάστο οι Σέρβοι το γεγονός ότι το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Ερυθρό Αστέρα θα διεξαχθεί στις 6 το απόγευμα και κάτω από έντονη ζέστη.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα republica.rs γράφει…

ΚΟΛΑΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕΡΒΙΑΣ: Οι Κύπριοι θέλουν να ψήσουν τον Αστέρα

Στον πόλεμο, όλα τα μέσα επιτρέπονται, έτσι οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πήραν μία ασυνήθιστη απόφαση, ορίζοντας το παιχνίδι στις 6 το απόγευμα (5 ώρα Σερβίας), θέλοντας να «ψήσουν»τους φιλοξενούμενους από τη Σερβία.

Αυτές τις μέρες οι θερμοκρασία στην πρωτεύουσα της Κύπρου είναι απίστευτα ψηλή και φαίνεται ότι η ίδια η κόλαση κατέβηκε στο νησί. Σήμερα η θερμοκρασία θα φτάσει του 51 βαθμούς, 42 υπό σκιά. Υπό αυτές τις συνθήκες οι γηπεδούχοι θα έχουν ένα πλεονέκτημα καθώς οι παίκτες τους είναι συνηθισμένοι κάτω από αυτή την αφόρητη ζέστη.

Διακυβεύονται πολλά σε 12 μέρες. Η νικήτρια ομάδα θα παίξει ακολούθως με τον Ολυμπιακός για το τελευταίο βήμα πριν την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε η απόφαση αυτή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι κατανοητή, αν σκεφτεί κανείς ότι την ημέρα του αγώνα υπολογίζεται ότι η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 34 βαθμούς στη Λευκωσία. Πάντως ο προπονητής και οι παίκτες του Αστέρα δεν θεωρούν ότι αυτός ο παράγοντας θα είναι καθοριστικός.