Home TOP NEWS Δύσκολο να ανέβεις, δυσκολότερο να παραμείνεις ψηλά!

Δύσκολο να ανέβεις, δυσκολότερο να παραμείνεις ψηλά!


Από την  περασμένη Τετάρτη ο Λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ζει το δικό του παραμύθι. Ένα όνειρο το οποίο ούτε στον πιο γλυκό μας ύπνο δεν το φανταστήκαμε, κι όμως σήμερα το ζούμε. Η ομάδα μας έχει ήδη εξασφαλίσει θέση σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης ενώ έχει τις δικές της πιθανότητες να αγγίξει ακόμη και τα… αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Καπάκι έρχεται χθες βράδυ μία μεγαλειώδης νίκη. Οι μικροί της ακαδημίας μας κατατρόπωσαν μία πολύ δυνατή ομάδα και έκαναν για ακόμα μία φορά όλη την Κύπρο να στάζει μέλι για την πάρτη τους.

Είναι συνθήκες πρωτόγνωρες και ασυνήθιστες. Όλοι μας σήμερα πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας. Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος και δείχνει σίγουρος για την ομάδα.

Στο ποδόσφαιρο όμως τα πράγματα δεν τα καθορίζει το συναίσθημα. Το να πετυχαίνεις είναι το ένα, το να μπορεί να διαχειριστείς σωστά την επιτυχία είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Ενδεχομένως η διαχείριση αυτής να είναι πολύ πιο δύσκολη από την αποτυχία.

Τίποτα δεν το κερδίσαμε τυχαία και σίγουρα δεν επαναπαυόμαστε. Το δήλωσε ξεκάθαρα ο Νεόφυτος Λάρκου αμέσως μετά την πρόκριση της Τετάρτης. «Όταν είσαι μέρος της ιστορίας που γράφεται δεν μπορείς παρά να προσπαθήσεις για τη συνέχεια. Τη σημερινή βραδιά νιώθεις πραγματική ικανοποίηση γιατί δουλεύεις ασταμάτητα, χωρίς να υπολογίζεις χρόνο και δυσκολίες. Όσο λιγότερο μιλάς τόσο το καλύτερο. Ποτέ δεν δικαιούσαι να πεις ότι σταματάς»

Αυτή η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Νεόφυτου Λάρκου θα πρέπει να αποτελέσει φάρο πλεύσης για όλους. Για την ίδια την ομάδα, αλλά και για εμάς τους οπαδούς της. Η ταπεινότητα είναι μεγάλο πράγμα στο ποδόσφαιρο και αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα τη στιγμή που δείχνεις να βρίσκεσαι στην κορυφή.

Γι’ αυτό, γιορτάζουμε με τη ψυχή μας την κάθε επιτυχία γνωρίζοντας ότι η επόμενη μέρα είναι πάντα πολύ πιο σημαντική!

Διότι είναι δύσκολο να ανέβεις, είναι πολύ πιο δύσκολο όμως να παραμείνεις ψηλά!