Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Τι έγραψαν kerkida, goal, super-sport fm για τη φάση του πέναλτι

Τι έγραψαν kerkida, goal, super-sport fm για τη φάση του πέναλτι


Όσοι παρακολουθήσαv την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Ανόρθωση μπορούν από μόνοι τους να κρίνουν αν η φάση του 44ου λεπτού αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να σφυριχτεί πέναλτι σε βάρος της ομάδας μας, στο μαρκάρισμα του Λανγκ στον Καλτσά.

Δείτε μόνοι σας πως παρουσίασαν την φάση στο 44′, ιστοσελίδες που κάλυπταν ζωντανά την αναμέτρηση και τις αναφορές τους για το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι που υπέδειξε ο Κυριάκος Χριστοδούλου.

Δείτε τι έγραψαν κάποιες ιστοσελίδες:

Kerkida.net

“44′ ΠΕΝΑΛΤΙ για την Ανόρθωση. Ο Γκαλίτσιος σέντραρε από δεξιά, ο Καλτσάς πήγε για την κεφαλιά, ο Λανγκ πήδηξε μαζί του (από πίσω του) με ανοικτό το χέρι. Την επαφή αυτή, του χεριού του Λανγκ στην πλάτη του Καλτσά, τιμώρησε ο ρεφ Χριστοδούλου.”

super-sport fm

“Η φάση στο 44´ και η απόφαση του να υποδείξει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Λανγκ πάνω στον Καλτσά θα κρίνει την απόδοση του στο Ανόρθωση-Ομόνοια. Οι επαναληπτικές προβολές δεν ξεκαθαρίζουν τη φάση με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση. Υπέπεσε και σε άλλα λάθη ο ρεφ όμως η απόφαση για το πέναλτι θα συζητηθεί περισσότερο.”

goal,philenews

“Στο 44’ η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε πέναλτι μετά πέσιμο του Καλτσά στην περιοχή. Ο Λανγκ φαίνεται πως βάζει το χέρι του στην πλάτη του Ελλαδίτη, και ο ρέφερι, Κυριάκος Χριστοδούλου, έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Οκριασβίλι δεν αστόχησε, ενώ οι πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν πως υπήρχε παίκτης της «Κυρίας» στην περιοχή κατά την διάρκεια της εκτέλεσης.”