Home TOP NEWS Χωρίς 6 με ΟΜΟΝΟΙΑ η PSV – Σοβαρό το ενδεχόμενο να...

Χωρίς 6 με ΟΜΟΝΟΙΑ η PSV – Σοβαρό το ενδεχόμενο να διαγνωστούν κι άλλοι με Κορονοϊό


Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Φίτεσε, ο προπονητής της Αϊντχόφεν Ρότζερ Σμιντ εξέφρασε την ανησυχία του για την εξάπλωση του κορωνοϊού στην ομάδα του.  Ντένζελ Ντάμφρις, Κόντι Γκάκπο, Πάμπλο Ροσάριο, Τίμο Μπάουμγκαρτλ, Μαξίμ Ντελάνγκε και Ζοέλ Πίροε δεν έπαιξαν χθες, με την PSV να χάνει το παιχνίδι με 2-1, ενώ δεν υπολογίζονται ούτε  για τον αγώνα της Πέμπτης στο ΓΣΠ.

«Ως προπονητής, δεν πρέπει να σκέφτεσαι πάρα πολύ για πράγματα που δεν έχεις επιρροή, αλλά ανησυχώ για την υγεία των παικτών μου και των οικογενειών τους. Οι παίκτες μας δεν είχαν συμπτώματα. Τι συμβαίνει εάν κάποιος από εμάς αρρωστήσει, πάει στο νοσοκομείο και μπει σε εντατική θεραπεία; Πιστεύουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο; Με ανησυχεί. Αυτή τη στιγμή ο ιός εξαπλώνεται στην ομάδα μας εντελώς ανεξέλεγκτα. Κάνουμε ό,τι μπορούμε και ακολουθούμε τους κανόνες, αλλά στο τελευταίο τεστ είχαμε τρεια νέα κρούσματα», ανέφερε ο Ρότζερ Σμιντ.

Σήμερα θα γίνει νέο τεστ και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να διαγνωστούν κι άλλοι παίκτες θετικοί στον Κορονοϊό καθώς μερικοί από τους έξι θετικούς στον κορωνοϊό ποδοσφαιριστές είχαν προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα πριν βγουν τα αποτελέσματα.

Πάντως ο Μάριο Γκέτζε δεν αγωνίστηκε χθες στο Άρνεμ και θα είναι κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι μαζί μας.