Home TOP NEWS Έντονη ανησυχία στην PSV για περισσότερα κρούσματα

Έντονη ανησυχία στην PSV για περισσότερα κρούσματα


Στην PSV Αϊντχόφεν την αντίπαλος μας στους ομίλους του Europa League, έχει σημάνει συναγερμός τα τελευταία 24ώρα μετά τον εντοπισμό θετικών κρουσμάτων κορωνοϊου στις τάξεις της.


Στον Ολλανδικό σύλλογο σήμερα υποβλήθηκαν όλοι και πάλι σε νέα τεστ ενόψει της αναμέτρησης με την ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ και άπαντες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα αναμένοντας τα αποτελέσματα τα οποία θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες ώρες.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενα άρθρα μας, στην PSV Αϊντχόφεν ήδη έξι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στις εξετάσεις στις οποίες είχαν υποβληθεί τις προηγούμενες ημέρες και μάλιστα έμειναν εκτός αποστολής στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κοντρα στη Φίτεσε ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα ταξιδέψουν στην Κύπρο για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Πάντως σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ολλανδίας εκφράζονται ιδιαίτεροι φόβοι ότι πιθανών να βρεθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές θετικοί στον ιό, αφού κάποιοι από αυτούς που είχαν βρεθεί θετικοί στα τελευταία τεστ δεν το γνώριζαν και είχαν πάρει μέρος σε προπονήσεις.

Η Τρίτη(27/10) θα είναι καθοριστική ημέρα ως προς το ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι διαθέσιμοι και θα μπόρουν να ταξιδέψουν στην Κύπρο για το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Βάσει των κανονισμών της UEFA, η Αϊντχόφεν θα πρέπει δηλώσει 13 παίκτες στην αποστολή για να μπορεί να παίξει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σε αντίθετη περίπτωση, ο αγώνας θα αναβληθεί.