Home TOP NEWS Λέτσιακς: «Πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια»

Λέτσιακς: «Πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια»


Δηλώσεις μετά τον αγώνα με την PSV παραχώρησε ο Γιαν Λέτσιακς μιλώντας στη κάμερα του OFC Tv.

Αναλυτικά:

«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο είχαμε κάποιες ευκαρίες στο ξεκίνημα, όμως δεν σκοράραμε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο υπήρχε πίεση την οποία δεν μπορέσαμε να τη διαχειριστούμε μέχρι το τέλος. Υπήρχαν κάποιες ευκαιρίες όμως δεν σκοράραμε και αυτό δείχνει ότι πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια.

Γιατί ήρθε η ήττα: Είναι και η ποιότητα του αντιπάλου. Προσπαθήσαμε στα τελευταία λεπτά να κρατήσουμε όμως μας πίεσαν πολύ και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα όπως θα θέλαμε. Υπήρχε μεγάλη πίεση, ευκαιρίες και στο τέλος πέτυχαν το γκολ. 

Σίγουρα θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε αυτές τις ομάδες που είναι από τις καλύτερες στο Γιουρόπα Λιγκ. Θέλεις να αποδείξεις ότι μπορείς, να δείξεις στους φιλάθλους και σε όλους ότι μπορούμε να παίξουμε διαφορετικά.

Για την εμπειρία του Γιουρόπα Λιγκ: Προσωπικά έχω αγωνιστεί άλλες 3-4 φορές στους ομίλους οπόταν για μένα δεν ήταν κάτι καινούργιο. Απλά όταν παίζει απέναντι σε μεγάλες ομάδες αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός απέναντι σε σπουδαίους παίκτες και να τεστάρεις πόσο ανταγωνιστικός μπορείς να είσαι. Σίγουρα για τους νεαρούς Κύπριους είναι μεγάλα παιχνίδια. Μπορεί να μάθεις πολλά από τέτοιους αγώνες

Για τη συνέχεια: Θα προετοιμαστούμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για να μπορέσουμε να κερδίσουμε κάποιους βαθμούς.