Home TOP NEWS Ο χαρακτήρας και ο επαγγελματισμός, βασικό κριτήριο για μεταγραφές – Έτσι διασφαλίζεται…

Ο χαρακτήρας και ο επαγγελματισμός, βασικό κριτήριο για μεταγραφές – Έτσι διασφαλίζεται…


Τα αποδυτήρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι εξαιρετικά και σε αυτό συμβάλλει το γεγονός ότι μέσα στην ομάδα ήρθαν παίκτες, πολύ καλά παιδιά, καλοί χαρακτήρες οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα το οποίο βοηθάει κι αυτό στο να έρχονται οι επιτυχίες.

Πως όμως οι άνθρωποι που κάνουν τις επιλογές για τις μεταγραφές και πως διασφαλίζουν ότι όποιος παίκτης έρχεται θα πληροί τα κριτήρια και στο κομμάτι της συμπεριφορά, του χαρακτήρα και του επαγγελματισμού του;

Ερωτήθηκε στην εκπομπή της περασμένης Δευτέρας ”Total Green” ο Σίμος Ταραπουλούζης λέγοντας: «Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Εξαρτόμαστε από τις ατομικές επαφές που έχουμε είτε εγώ είτε ο Νεόφυτος Λάρκου, είτε ο Χένινγκ Μπεργκ. Βλέπουμε αρχικά σε ποιες ομάδες αγωνίστηκε κάποιος παίκτης. Θέλουμε να ρωτήσουμε παλιούς συμπαίκτες του με τους οποίους είχαμε εμείς κάποια επαφή μαζί τους και τους οποίους γνωρίζουμε, ή παλιούς προπονητές του. Ακολούθως αρχίζουμε τα τηλέφωνα ώστα να μάθουμε πληροφορίες από πρώτο χέρι για το χαρακτήρα τους. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Έχουμε απορρίψει παίκτες για αυτό το λόγο και κάποιοι άλλοι έχουν αποκτήσει προβάδισμα για τον ίδιο λόγο».