Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προβάδισμα στην Τούμπα στο ημίχρονο…

Προβάδισμα στην Τούμπα στο ημίχρονο…


Το γκολ του Ερίκ Μποτεάκ διαμορφώνει το αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη. Ακολουθούν άψογα την τακτική του Μπεργκ οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι κράτησαν πολύ καλά στην άμυνα και κτύπησαν με γκολ σε μία φάση στο 15ο λεπτό.

Ο Χένινγκ Μπεργκ άρχισε τον αγώνα με τον Φαμπιάνο και στην άμυνα τους Χούμποτσαν (δεξιά), Λανγκ – Λούφτνερ (κεντρικοί αμυντικοί) και Λέτσιακς (αριστερά). Στη μεσαία γραμμή οι Βίτορ και Γκόμεθ με τον Παπουλή σε ρόλο 10αριού. Δεξιά στην επίθεση ο Μποτεάκ, αριστερά ο Τζιωνής και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ντούρις.

Τα πρώτα λεπτά έδειχναν ισορροπημένα. Έκανε κάποιες λανθασμένες μεταβιβάσεις ο ΠΑΟΚ στο κέντρο καθώς έβγαλε πιέσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία έδειξε με τη σειρά της πρόθεση να κάνει και αυτή παιχνίδι.

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 5ο λεπτό με ένα ανέβασμα του Γιαννούλη από αριστερά, έδωσε στον Σβαμπ στην περιοχή,  πλάσαρε όμως πάνω στον Φαμπιάνο.

Δεν είχε ρυθμό το ματς στα πρώτα του λεπτά.

Στο 11ο λεπτό ο Γκόμεθ έκανε φάουλ στον Σβάμπ έξω από την περιοχή μας. Ο Σβαμπ ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα με δύναμη έξω, δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Φαμπιάνο.

Όσο περνούσε ο χρόνος οι γηπεδούχοι άρχισαν να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία του αγώνα χωρίς όμως να μπορέσουν να απειλήσουν.

Στο 15ο λεπτό ο Λέτσιακς πήρε μπάλα από αριστερά, έβγαλε μία μπαλιά έτοιμο γκολ στον Μποτεάκ ο οποίος από κοντά πλάσαρε σωστά και σκόραρε.

Στο 17ο λεπτό ο Μποτεάκ έγινε ο πρώτο παίκτη που κιτρινίστηκε καθώς ανέτρεψε τον Γιαννούλη που εφορμούσε προς την περιοχή μας.

Ήταν φυσιολογικό στη συνέχεια να ανέβει ο ΠΑΟΚ ψηλά για να απαντήσει όμως αμύνθηκε καλά η ομάδα.

Στο 24ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε φάουλ από πλάγια θέση, το εκτέλεσε ο Μουργκ όμως η άμυνα βγήκε εις διπλούν από τον Λούφτνερ. Στη φάση κτρινίστηκε ο Λανγκ.

Είχε την κατοχή της μπάλας ο ΠΑΟΚ όμως χωρίς ουσία.

Στο 33ο λεπτό ο ΠΑΟΚ πήρε την πρώτη κίτρινη. Δώθηκε στον Ιγκνασον, την κέρδισε ο Ντούρις.

Κίτρινη κάρτα πήρε και ο Φώτης Παπουλής ο οποίος τράβηξε τον Γιαννούλη που ετοιμαζόταν να βγάλει τον ΠΑΟΚ στην αντεπίθεση.

Έγινε επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ στο 37ο λεπτό όταν ο Γιαννούλης έδωσε από αριστερά, συρτά στην περιοχή όμως η άμυνα μας ανταποκρίθηκε πολύ καλά.

Η μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ για το δεύτερο γκολ ήρθε στο 41ο λεπτό οταν ο Τζιωνής έδωσε στην περιοχή για τον Παπουλή ο οποίος μονομάχησε, κέρδισε κόντρες και βγήκε από πολύ πλάγια μπροστά στον Ζίφκοβιτς πλασάρωντας στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο 44ο λεπτό ένα σουτ του Ζίφκοβιτς έξω από την περιοχή δεν ανησύχησε τον Φαμπιάνο.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας μπροστά στο σκορ. Συνεχίζουμε έτσι…!!!