Home TOP NEWS Φιλική ήττα της Εθνικής μας από την Εθνική Ελλάδας! Έπαιξαν ως αλλαγή...

Φιλική ήττα της Εθνικής μας από την Εθνική Ελλάδας! Έπαιξαν ως αλλαγή Κούσουλος και Τζιωνής


Σε φιλικό αγώνα που έγινε στην Ριζούπολη η Εθνική μας γνώρισε την ήττα με 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Ελλάδας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Τζόλη. Συγκεκριμένα o Γιακουμάκης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Δημητρίου απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά ο Τζόλης με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 18ο λεπτό η Εθνική Ελλάδας έφτασε στην επίτευξη και δεύτερου γκολ. Ο Κουρμπέλης έκανε το γέμισμα, ο Γιακουμάκης έγινε κάτοχος της μπάλας και κατέβασε ανάμεσα σε Κατελάρη και Σιέλη, έκανε το πλασέ νικώντας για δεύτερη φορά τον Δημητρίου.

Η Εθνική μας στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ καλύτερα και στο 58ο λεπτό το εκμεταλλεύτηκε μειώνοντας στο σκορ. Ο Μηνάς Αντωνίου έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Μάριος Ηλία μπήκε στην φάση και με κοντινό πλασέ νίκησε τον Μπάρκα.

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι στο σκορ και έτσι η Εθνική Ελλάδας κατάφερε να επικρατήσει της Εθνικής μας η οποία γνώρισε την 8η της ήττα σε 10 παιχνίδια σε φιλικά και επίσημα.

Να σημειώσουμε ότι από τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ήταν στην αποστολή για το φιλικό, αγωνίστηκε σχεδόν για ένα ημίωρο ο Κούσουλος, ο οποίος πήρε την θέση του Χάμπου Κυριάκου και ο Μαρίνος Τζιωνής για σχεδόν ένα δεκάλεπτο στην θέση του Μάριου Ηλία.

Επίσης συμμετοχή από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε και στην Εθνική Ελλάδας με τον Χάρη Μαυρία να ξεκινάει ως βασικός στο φιλικό και στο 67ο λεπτό έγινε αλλαγή για να περάσει ο Ρότας στον αγωνιστικό χώρο.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Ελλάδα: Μπάρκας, Μαυρίας (68’Ρότα), Κουρμπέλης, Μιχαηλίδης, Τσιμίκας (46’Λυκογιάννης), Ζέκα (46’Λαμπρόπουλος), Μπακασέτας (46’Πέλκας), Φορτούνης (46′ Λημνιός), Χατζηγιοβάνης, Τζόλης (46’Μπουχαλάκης), Γιακουμάκης.

Στον πάγκο: Βλαχοδήμος, Διούδης, Λαμπρόπουλος, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Παυλίδης, Κουλούρης, Πέλκας, Ρότα, Λημνιός, Σιώπης.

Κύπρος: Δημητρίου, Χ.Κυριάκου, Χ.Σιέλης (76’Παπαφώτης), Ν. Ιωάννου (61’Θ. Ιωάννου), Κατελάρης (46’Καρώ), Χάμπος (61′ Κούσουλος), Αντωνίου, Γκόγκιτς (46’Κάστανος), Αρτυματάς, Πίττας, Ηλία (87’Τζιωνής).

Στον πάγκο: Κυριακίδης, Μιχαήλ, Καρώ, Χριστοφή, Κάστανος, Μακρής, Κούσουλος, Λοϊζου, Τζιωνής, Θ. Ιωάννου, Παπαφώτης, Κακουλλής.