Home TOP NEWS Η αλλαγή στη Σλοβακία και η ιστορία πίσω από την κλήση ξανά...

Η αλλαγή στη Σλοβακία και η ιστορία πίσω από την κλήση ξανά του Χούμποτσαν


Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σούπερ Σπορ ΦΜ ο Γιόζεφ Κόσλεϊέκανε αναφορά και στον Τόμας Χούμποτσαν ο οποίος, αν και ανακοίνωσε το τέλος του από την Εθνική ομάδα, κλήθηκε ξανά από τον Ομοσπονδιακό προπονητή.

Είπε λοιπόν ο Κόσλεϊ: «Υπάρχει μια ιστορία πίσω από αυτό. Όταν άλλαξε ο προπονητής άρχισε να κάνει αλλαγές, να φέρνει παίκτες από τις Ελπίδες και οι πιο έμπειροι είπαν ότι θέλουν να φύγουν. Έγινε και το ματς και τους τίμησαν. Ξέραμε όλοι ότι μπορούσαν να δώσουν πολλά στην Εθνική ο Σκερτλ, ο Χούμποτσαν και ο Νέμετς. Ο νέος προπονητής προσπάθησε να φέρει και τους τρεις πίσω. Ο Σκερτλ είχε έναν τραυματισμό, ενώ ο Νέμετς δεν έπαιζε τελευταία. Μόνο ο Χούμποτσαν μπορούσε να παίξει και τον κάλεσε ξανά. Ο προηγούμενος προπονητής ήθελε να αλλάξει πολλά αλλά οι παίκτες που ανέβηκαν πάνω δεν αντεπεξήλθαν. Χθες είδαμε στοιχεία της παλιάς ομάδας. Έκαναν το παιχνίδι που χρειαζόταν να κάνουν και ήρθε η επιτυχία. Ο Χούμποτσαν για χρόνια στην Εθνική έπαιζε αριστερό μπακ γιατί δεν είχαμε ένα ποιοτικό αριστερό μπακ και ο Χούμποτσαν έπαιζε εκεί και πήγαινε καλά. Ήταν η μοναδική λύση για την θέση αυτή και πάλι έπαιξε πολύ καλά. Στην άμυνα μπορεί να παίξει οπουδήποτε. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει βασικός στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Άργησε λίγο αλλά είναι ποιοτικός παίκτης».

Πρέπει να πούμε ότι προσπάθεια για πλήρη ανανέωση έγινε και στη δική μας Εθνική ομάδα, ανανέωση η οποία για την ώρα δεν δείχνει να δουλεύει. Διότι καλός είναι ο εμβολιασμός με το νέο αίμα όμως καλό είναι επίσης αυτό να γίνεται σταδιακά.