Home TOP NEWS Ημίχρονο: Καλή παρουσία, είμαστε πίσω στο σκορ αλλά διεκδικούμε…

Ημίχρονο: Καλή παρουσία, είμαστε πίσω στο σκορ αλλά διεκδικούμε…


Άλλαξε τον σχηματισμό του ο Μπεργκ απόψε. Με τριάδα στην άμυνα  τους Χούμποτσαν-Λανγκ-Λούφτνερ και στα άκρα τους  Κίκο (αριστερά) και Μαυρία (δεξιά) άρχισε τον αγώνα ο Νορβηγός. Στη μεσαία γραμμή οι Κούσουλος και Σέχου ενώ οι Μποτεάκ και Τζιωνής κινούνται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κακουλλή.

Αρκετά καλή η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο 1ο ημίχρονο. Περιόρισε την επιθετικότητα της Γρανάδα, δέχθηκε ένα γκολ στην αρχή από λάθος και το 1-0 είναι το σκορ του ημιχρόνου. Το παλεύουν οι ποδοσφαιριστές μας οι οπόιοι έβγαλαν κάποιες καλές επιθετικές προσπάθειες όμως δεν απείλησαν ουσιαστικά παρά μόνο σε μία φάση με τον Σέχου στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα.

Αν το πιστέψουν σίγουρα μπορούν να σκοράρουν απόψε. Αγωνία για Μποτεάκ που τραυματίστηκε.

Το Α’ Ημίχρονο

Μπήκε καλά η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι με διάθεση να εκμεταλλευτεί τους χώρους που έβρισκε στο κέντρο και έκανε 1-2 καλά ανεβάσματα στο ξεκίνημα με τους Τζιωνή  και Μποτεάκ ενώ κέρδισε και το πρώτο κόρνερ στο παιχνίδι. Έχασε και καλή ευκαιρία με τον Σέχου ύστερα από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι.

Το λάθος όμως του Σέχου στο κέντρο στο 8ο λεπτό έδωσε τη δυνατότητα στη Γρανάδα να βρεθεί έξω από την περιοχή μας και με τον Λουίς Σουάρες να σκοράρει.

Δεν πτοήθηκε από το γκολ που δέχθηκε η ομάδα και συνέχισε να προσπαθεί να βγει μπροστά. Ο Μποτεάκ κέρδισε την πρώτη κάρτα στο παιχνίδι, την δέχθηκε ο Πέρεζ στο 15’. Το φάουλ που κέρδισε ο Γάλλος έξω από την περιοχή εκτέλεσε ο Κίκο χωρίς όμως να βρει στόχο.

Πίεσε σε όλο το γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν επέτρεψε στους Ισπανούς να κάνουν το παιχνίδι τους, ούτε και η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε φάσεις μέχρι το 25ο λεπτό όμως ήταν εμφανής η διάθεση της να βγάλει επιθέσεις.

Προσπάθησε να παίξει καθαρό ποδόσφαιρο η ομάδα. Ενδεικτικό αυτού το γεγονός ότι το πρώτο της φάουλ η ΟΜΟΝΟΙΑ το έκανε στο 29’ ενώ ο Μποτεάκ κέρδισε και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα παίκτη της Γρανάδα. Την πήρε ο Γκοναλόνς. Στη φάση ωστόσο ο Μποτεάκ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ασάντε.

Στο 41ο λεπτό η Γρανάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Σουάρεζ και Γκοναλόνς άλλαξαν με ταχύτητα τη μπάλα, ο Σουάρεζ έδωσε στο ύψος του πέναλτι στον Σολδάδο ο οποιος πλάσαρε με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Στο 44ο λεπτό ο Ερέρα έγινε ο 3ος παίκτης της Γρανάδα που δέχθηκε κάρτα για πάτημα στον Κούσουλο.

Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε την ΟΜΟΝΟΙΑ πίσω στο σκορ με το ρευστό 1-0.

Είναι καλή η παρουσία της ομάδας η οποία δείχνει να θέλει και να μπορεί.