Home TOP NEWS Ίσως δούμε τον Σέχου να κάνει ντεμπούτο και στην Ευρώπη!

Ίσως δούμε τον Σέχου να κάνει ντεμπούτο και στην Ευρώπη!


Ο Αμπντουλαχί Σέχου στα δύο προηγούμενα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με ΠΑΟΚ και PSV ήταν στον πάγκο όμως ο Χένιγνκ Μπεργκ δεν του έδωσε καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Πάντως ο Σέχου στα τρία παιχνίδια που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα με Εθνικό Άχνας, ΕΝΠ και Ολυμπιακό Λευκωσίας έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ότι μπορεί να βοηθήσει αρκετά την ΟΜΟΝΟΙΑ στις θέσεις που αγωνίζεται και ίσως αυτό του ανοίξει την πόρτα της ενδεκάδας και σε Ευρωπαϊκό αγώνα.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν ο Νιγηριανός μεσοαμυντικός της ομάδας θα κληθεί απόψε κόντρα στην Γρανάδα να αγωνιστεί και να πάρει παράλληλα τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με την “πράσινη” φανέλα και στην Ευρώπη, αρχίζοντας είτε ως βασικός, είτε μπαίνοντας στο γήπεδο ως αλλαγή.

Ο φωτογραφικός φακός του Savvides Press πάντως έπιασε στην χθεσινοβραδινή τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν τον αγώνα με την Γρανάδα τον Χένινγ Μπεργκ να μιλάει τετ – α – τετ με τον Σέχου και να του δίνει οδηγίες που ίσως αυτό να λέει πολλά, όμως μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα.

Το απόγευμα που θα γίνει γνωστή ενδεκάδα της ομάδας μας θα μάθουμε κι αν ο Σέχου θα κάνει το Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με την ΟΜΟΝΟΙΑ.