Home TOP NEWS Να πάρει τις ανάσες που χρειάζεται και να… επιστρέψει ακόμη δριμύτερος!

Να πάρει τις ανάσες που χρειάζεται και να… επιστρέψει ακόμη δριμύτερος!


Ο Μποτεάκ ήταν ο ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε MVP για τον μήνα Οκτώβριο μετά από σχετική ψηφοφορία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Είναι γεγονός ότι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της ομάδας μας, δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθεί με όλες του, τις δυνάμεις να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στο δημιουργικό και επιθετικό κόμματι.

Ο Έρικ είναι αλήθεια ότι στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας μας έδειξε αρκετά κουρασμένος, όπως φυσικά και κάποιοι άλλοι συμποδοσφαιριστές του λόγω και του βαρυφορτωμένου προγράμματος και τα συνεχόμενα ματς που είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ, τόσο σε Κύπρο, όσο και στην Ευρώπη.

Η διακοπή πάντως για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Κύπρου ήρθε στο καταλληλότερο σημείο για κάποιους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως και για τον Μποτεάκ, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μερικές πολύτιμες ανάσες και να μπορέσουν να παρουσιαστούν έτοιμοι και φρέσκοι για την δύσκολη συνέχεια.

Φυσικά είναι και κάποιοι ποδοσφαιριστές (12 στο σύνολο) που δεν έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες και να ξεκουραστούν αφού έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.