Home TOP NEWS Σηκώνουν κεφάλι στην ΟΜΟΝΟΙΑ και… βλέπουν Γρανάδα

Σηκώνουν κεφάλι στην ΟΜΟΝΟΙΑ και… βλέπουν Γρανάδα


H ήττα από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ήταν λογικό να πληγώσει όλους στο “πράσινο” οικοδόμημα, ωστόσο από την στιγμή που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν όλοι καλούνται άμεσα να σηκώσουν κεφάλι και να κοιτάξουν τον επόμενο αγώνα, ο οποίος είναι την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στην Γρανάδα.

Ότι έγινε έγινε χθες στο Μακάρειο, έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω ή να μένουμε κολλημένοι στο παρελθόν και σε μία ήττα από την στιγμή που υπάρχουν μαζεμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις, γι αυτό και η ομάδα μας καλείται να κοιτάξει μόνο μπροστά και να σκεφτεί τον επόμενο αγώνα στην Ευρώπη.

Οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ τόσο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όσο και σε αυτό με την PSV Eindhoven κοίταξαν στα μάτια τους δύο αντιπάλους κι αυτό θα επδιώξει να κάνει και την ερχόμενη Πέμπτη με την Γρανάδα στο ΓΣΠ ψάχνοντας ξανά την έκπληξη επιδιώκοντας τη νίκη αναπτερόντας τις ελπίδες για διάκριση στην διοργάνωση.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της Πέμπτης, αρχίζει από σήμερα. Είναι βέβαιο πάντως ότι ο Χένινγκ Μπεργκ στο παιχνίδι με την Γρανάδα θα επαναφέρει αρκετούς παίκτες στην εντεκάδα.

Αφήνουμε λοιπόν στην άκρη το ματς με τον Ολυμπιακό, σηκώνουμε κεφάλι και βλέπουμε τη νέα πρόκληση που είναι μπροστά μας.