Home TOP NEWS Match Report: Χάρμα οφθαλμών η ομάδα, έριξε πεντάρα και πάει με φόρα...

Match Report: Χάρμα οφθαλμών η ομάδα, έριξε πεντάρα και πάει με φόρα στο ντέρμπι


Υπέροχη εμφάνιση για την ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία δείχνει να φορμάρετε στο καταλληλότερο χρονικό σημείο. Ήταν μία ολοκληρωμένη εμφάνιση από την ομάδα η οποία ήταν σε ολόκληρο το 90λεπτο απολαυστική. Είχε φαντασία στο παιχνίδι της, σήμερα είχε και την ουσία, σκόραρε 5 τέρματα με διαφορετικούς σκόρερ και πάει με φόρα στο μεγάλο ντέρμπι με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ασάντε, Παπουλής, Τζιωνής, Τιάγκο και Κούσουλος πέτυχαν τα τέρματα της ομάδας μας.

Ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση, μία πειστική εμφάνιση από την ομάδα του Χένιγνκ Μπεργκ η οποία συνεχίζει την αντεπίθεση της.

Α’ Ημίχρονο

Με την ίδια εντεκάδα, όπως παρέταξε την ΟΜΟΝΟΙΑ στον αγώνα με την Πάφο, άρχισε τον αγώνα ο Χένινγκ Μπεργκ. Δηλαδή με τον Παναγή στο τέρμα, τους Χούμποτσαν και Λανγκ στο κέντρο της άμυνας, στα άκρα της άμυνας τους Σέχου και Λέτσιακς, στο κέντρο τοποθετήθηκαν οι Κούσουλος και Γκόμεθ και λίγο πιο μπροστά ο Παπουλής. Ο Τιάγκο πήρε θέση στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Τζιωνής αριστερά και στη κορυφή της επίθεσης ο Ασάντε.

Στην πρώτη της επίθεση η ΟΜΟΝΟΙΑ διεκδίκησε πέναλτι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ασάντε ανατράπηκε στη περιοχή, ο Αναστασίου πήγε στο VAR και η παράβαση σφυρίχτηκε. Εκτέλεσε ο Παπουλής στο οριζόντιο δοκάρι.

Λίγο αργότερα, στο 7ο λεπτό, ο Τιάγκο είδε τον Ασάντε έτοιμο στην επίθεση, του πέρασε πάσα κάθετη, αυτός έτρεξε, έκανε ένα κοντρόλ και απέφυγε τον τερματοφύλακα και σκόραρε εύκολα στη κενή εστία.

Επέβαλε το παιχνίδι της η ΟΜΟΝΟΙΑ από την αρχή. Στο 12ο λεπτό ο Λέτσιακς βρέθηκε έξω από την περιοχή και έκανε ένα δυνατό σουτ με το δεξί αναγκάζοντας τον Κυριακίδη σε δύσκολη απόκρουση. Στο κόρνερ που εκτελέστηκε ο Γκόμεθ λίγο έλειψε να νικήσει με την εκτέλεση του τον Κυριακίδη ο οποίος έκανε νέα απόκρουση.

Στο 20ο λεπτό ξανά ο Τιάγκο βρήκε κάθετα τον Ασάντε ο οποίος μόνος απέναντι στον Κυριακίδη καθυστέρησε λίγο, πήγε να δώσει έτοιμο γκολ στον Παπουλή αντί να τελειώσει τη φάση και έδωσε τη δυνατότητα στον αμυντικό να τον προλάβει.

Η Καρμιώτισσα προσπάθησε να ρίξει το ρυθμό στο παιχνίδι όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειχνε όποτε έπιανε μπάλα διάθεση να επιτεθεί με ταχύτητα.

Στο 31ο λεπτό ο Παναγή έκανε λάθος διώξιμο από τη περιοχή του, η μπάλα πήγε σε αντίπαλο, ο Σάσι βρέθηκε σε θέση για σουτ, το έκανε ήταν δυνατό όμως κόντραρε η μπάλα σε αμυντικό μας.

Ένα κόρνερ κέρδισε στο 35ο λεπτό η Καρμιώτισσα, εκτελέστηκε, ο Λέτσιακς έδιωξε έξω από την περιοχή όπου υπήρχε πάικτης της Καρμιώτισσας, Έγινε ένα σουτ το οποίο κόντραρε και έφυγε έξω.

Στο 38ο λεπτό ο εξαιρετικός συνδυασμός των Λέτσιακς Τζιωνή και Τιάγκο και τον τελευταίο να δίνει κάθετα στον Παπουλή έφερε τον Ελλαδίτη σε θέση για γκολ και το κατάφερε. Ήταν υπέροχη η επιθετική προσπάθεια από τους παίκτες μας.

Β Ημίχρονο

Ήταν αργός ο ρυθμός στα πρώτα στάδια της επανάληψης χωρίς φάσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως να κρατάει περισσότερο τη μπάλα.

Στο 51ο λεπτό όμως ο Τζιωνής πήρε μπάλα σπό πάσα του Παπουλή, ο νεαρός έφυγε μόνος απέναντι στον Κυριακίδη και πλάσαρε, σκόραρε, σήκωσε το σημαιάκι ο βοηθός όμως το γκολ ήταν καθαρό. Το VAR δούλεψε και το γκολ μέτρησε.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Λέτσιακς πήρε μπάλιά αριστερά, την κατέβασε, είδε τον Τιάγκο μόνο λίγο μέσα από την περιοχή, ο Βραζιλιάνος έκανε υπέροχο τελείωμα με βολ-πλανέ για να στείλει τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Κυριακίδη.

Η πρώτη αλλαγή έγινε στο 56ο λεπτό με τον Βίτορ να παίρνει τη θέση του Γιόρντι Γκόμεθ.

Ακολούθησαν αυτές των Μποτεάκ, Σενέ και Λοϊζου στο γήπεδο. Βγήκαν οι Τιάγκο, Ασάντε και Παπουλής.

Στο 67ο λεπτό ο Καπαρτής έκανε από το ύψος της περιοχής μας ένα άστοχο σουτ.

Έχασε πολύ καλή ευκαιρία ο Σενέ ο οποίος πήρε πάσα από τον Λοϊζου στη περιοχή, πλάσαρε όμως η μπάλα έφυγε έξω. Στο 69ο λεπτό αυτή η φάση.

Στο 71ο λεπτό ο Τζιωνής αποχώρησε με μικροπρόβλημα και τον αντικατέστησε ο Κίκο.

Στο 75ο λεπτό ο Παναγή απέκρουσε εύκολα ένα σουτ από τον Καπαρτή.

Στο 81ο λεπτό έγινε άλλη μία ωραία επιθετική προσπάθεια από την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Βίτορ να σουτάρει έξω από την περιοχή και τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο Μποτεάκ βρήκε με κάθετη πάσα τον Κούσουλο που μπήκε στη περιοχή και ωσάν να ήταν ένας καλός σέντερ φορ πλάσαρε και σκόραρε.

Δεχθήκαμε γκολ στο 87ο λεπτό. Σκόραρε ο Μπαράνοφ με προβολή στη μπάλα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Το δεύτερο του γκολ σημείωσε ο Κούσουλος στο 88ο λεπτό. Πήρε έτοιμο γκολ από τον Λοϊζου  ο οποίος του έστειλε συστημένη πάσα από δεξιά και πέτυχε ένα εύκολο γκολ. Ακυρώθηκε όμως διότι η φάση άρχισε από φάουλ που έκανε ο Σενέ.