Home TOP NEWS Match Report: Η αντεπίθεση αρχίζει με τριάρα επί του Αποέλ

Match Report: Η αντεπίθεση αρχίζει με τριάρα επί του Αποέλ


Πέτυχε μεγάλη νίκη με εύρος μάλιστα η ΟΜΟΝΟΙΑ απέναντι στο Αποέλ. Ήταν σε ολόκληρο το ματς καλύτερη η ομάδα μας με εξαίρεση ένα 10λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε μία πανάξια νίκη επί του «αιώνιου» αντίπαλου. Λούφτνερ στο πρώτο ημίχρονο, Κούσουλος και Ντούρις στο δεύτερο ήταν οι σκόρερ της ομάδας μας η οποία θριάμβευσε.

Οι παίκτες μας έβγαλαν τρομερή ωριμότητα στο γήπεδο, έδειξαν από το πρώτο λεπτό την ανωτερότητα τους ήταν πιο επιθετικοί ενώ δεν επέτρεψαν στο Αποέλ να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο.

Είμαστε όλοι απόψε ευτυχισμένοι για την επιτυχία μας. Θα τη χαρούμε και από αύριο συνεχίζουμε την πορεία μας. Η αντεπίθεση τώρα αρχίζει.

Α’ ημίχρονο

Ο Χένιγνκ Μπεργκ άρχισε τον αγώνα με τον Φαμπιάνο στο τέρμα, τους Λούφτνερ και Λανγκ στο κέντρο της άμυνας, στο δεξί άκρο της άμυνας τοποθέτησε τον Χούμποτσαν και αριστερά τον Λέτσιακς. Στο κέντρο ο Γιόρντι Γκόμεθ με τον Κούσουλο ήταν πιο πίσω από τον Παπουλή. Δεξιά στη μεσοεπιθετικής γραμμή ο Μπεργκ έβαλε τον Ασάντε, αριστερά τον Τιάγκο και στην κορυφή της επίθεσης τον Ντούρις.

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι έγινε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντζίλι το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Έβαλαν δύναμη στο παιχνίδι τους οι παίκτες και των δύο ομάδων με τον Σωτηρίου να σφυρίζει αρκετές φορές στα πρώτα λεπτά.

Είχαν μία καλή συνεργασία στο 10ο λεπτό οι Παπουλής και Ασάντε με τον τελευτάιο να μπαίνει στην περιοχή πλάγια όμως δεν σέντραρε καλά.

Στο 15ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ βγήκε μπρόστά από αριστερά, ο Λέτσιακς έδωσε στον Τιάγκο κάθετα, αυτός από πλάγια θέση έκανε ένα ωραίο πλασέ αναγκάζοντας τον Σίλβα σε δύσκολη απόκρουση.

Στην αντεπίθεση το Αποέλ βρέθηκε σε θέση για σουτ, έγινε από τον Ζαχίντ όμως απέκρουσε ο Φαμπιάνο. Στο 16ο λεπτό το κόρνερ πήγε στον Μερκή που έπιασε την κεφαλιά στην περιοχή μας και πάνω στη γραμμή ο Κούσουλος έσωσε την εστία μας.

Στο 18ο λεπτό ο Παπουλής βρέθηκε σε θέση για σουτ από το ύψος της περιοχής, το επιχείρησε, κόντραρε όμως η μπάλα και έφυγε κόρνερ. Η εκτέλεση του κόρνερ ήταν πολύ καλή, ο Ντούρις πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φαινόταν μετά το 1ο τέταρτο να πατάει καλύτερα στο γήπεδο.

Στο 20ο λεπτό ο Τιάγκο πάτησε για τον Λέτσιακς που έφυγε από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, είδε την κίνηση του Ασάντε μπροστά στην εστία του πάσαρε όμως ο Γκανέζος πλάσαρε ψηλά.

 

Στο 25ολεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Βγήκε μπαλιά από αριστερά από τον Λέτσιακς, ο Ασάντε δεν μπόρεσε να μην στην πορεία της μπάλα, κατάφερε όμως να δώσει πάρα πίσω προς τον Κούσουλο ο οποίος έκανε σου το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Σίλβα.

Στο 28ο λεπτό κερδίσαμε φάουλ έξω από την περιοχή, πλάγια αριστερά, εκτέλεσε απευθείας ο Γκόμεθ όμως δεν βρήκε στόχο.

Την πρώτη κάρτα δέχθηκε ο Χούμποτσαν για ένα φάουλ στον Ατζίλι έξω από την περιοχή στο 34ο λεπτό. Εκτέλεσε απευθείας ο Ατζίλι όμως δεν βρήκε στόχο.

 

Στο 38ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε κόρνερ χαμηλά στο πρώτο δοκάρι η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Κούσουλου, έπειτα στρώθηκε στο αριστερό πόδι του Λούφτνερ ο οποίος με γυριστό σουτ σκόραρε.

Β’ Ημίχρονο

Μπήκε καλύτερα και στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ένα σουτ από τον Ντούρις στα πρώτα δευτερόλεπτα κόντραρε η μπάλα και έφυγε άουτ.

Ένα σουτ από τον Λέτσιακς λίγο μετά δεν βρήκε όμως στόχο.

Έδειχνε πιο επικίνδυνη στο γήπεδο όταν επιτείθετο η ομάδα μας.

Στο 55ο λεπτό χάθηκε άλλη μία καλή ευκαιρία όταν ο Ασάντε έστειλε παράλληλη σέντρα στην περιοχή, ο Ντούρις έπαιξε με πλάτη και έδωσε πίσω στον Γκόμεθ ο οποίος έξω από την περιοχή έκανε άστοχο σουτ.

Στο 62ο λεπτό απείλησε το Αποέλ ύστερα από σέντρα του Σατσιά και προσπάθεια του Μπεν Σαχάρ για ανάποδο ψαλίδι.

Πήγε να πιέσει λίγο περισσότερο μετά το 60ο λεπτό. Έγινε κι ένα σουτ από τον Γένσεν έξω από την περιοχή όμως πέρασε πάνω από την εστία του Φαμπιάνο.

Στο 64ο λεπτο το Αποέλ έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο Σατσιάς έκανε σουτ, ο Εν σούε από κοντά πλάσαρε όμως ο Φαμπιάνο έκανε εκπληκτική επέμβαση.

Στο 67ο λεπτό το Αποέλ έχασε κι άλλη ευκαιρία με μία σέντρα του Νσούε από δεξιά, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι, πλάσαρε ο Γουίλερ όμως και πάλι ο Φαμπιάνο απέκρουσε.

Την πρώτη του αλλαγή ο Μπεργκ την έκανε στο 68ο λεπτό βγάζοντας τον Ασάντε βάζοντας στη θέση του τον Σέχου.

Το γύρισε σε τριάδα στην άμυνα ο Νορβηγός με τους Λέτσιακς και Σέχου σε ρόλο μπακ-χαφ.

Έχασε το ρυθμό της η ΟΜΟΝΟΙΑ τη στιγμή που το Αποέλ ανέβασε παίκτες ψηλά και θέλησε να γίνει πιο επικίνδυνο.

Στο 75ο λεπτό έγινε ένα σουτ από τον Ζαχίντ, έβαλε το κεφάλι ο Λούφτνερ και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 77ο λεπτό βγήκε ο Τιάγκο και μπήκε στη θέση του ο Τζιωνής.

Στο 80 λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε κόρνερ, έπιασε κεφαλιά ο Λούφτνερ με τον Σίλβα να κάνει δύσκολη απόκρουση, στην επαναφορά ο Λούφτνερ όντας στο έδαφος πήρε για να σκοράρει, η Μπάλα πήρε ύψος και ο Κούσουλος ήρθε πάνω στη γραμμή να σπρώξει τη μπάλα στα δίκτυα με το στήθος.

 

Στο 85ο λεπτό ο Τζιωνής κέρδισε φάουλ εκτός της μεγάλης περιοχής, το εκτέλεσε ο Γιόρντι Γκόμεθ κόντραρε η μπαλα στο τείχος, ο Σίλβα έπεσε,  μπάλα στρώθηκε στον Ντούρις ο οποίος πέτυχε ένα πανεύκολο γκολ για το 3-0

Τις αλλαγές του ο Μπεργκ τις έκλεισε στο 90ο λεπτό με τον Σενέ και τον Λοιζου στη θέση των Ντούρις και Παπουλή.