Home TOP NEWS Match Report: Μεγάλη νίκη με Τζιωνή πρωταγωνιστή

Match Report: Μεγάλη νίκη με Τζιωνή πρωταγωνιστή


Μεγάλη νίκη πήρε απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μαρίνος Τζιωνής με τα 2 τέρματα που πέτυχε Σε έναν αγώνα με ελάχιστες φάσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της και κατάφερε με ψυχοβγαλτικό τρόπο να πάρει μία σπουδαία νίκη που την ανεβάζει ψυχολογικά.

Α’ Ημίχρονο

Ο Νορβηγός παρέταξε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Παναγή στο τέρμα, ο Λανγκ με τον Χούμποτσαν στο κέντρο της άμυνας ενώ στα άκρα τοποθετηθηκαν οι Σέχου και Λέτσιακς

Δίδυμο στο κέντρο ήταν οι Κούσουλος και Γκόμεθ. Στη μεσοεπιθετική γραμμή  ο Τιάγκο έπαιξε δεξιά, ο Παπουλής ήταν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ασάντε, ο Τζιωνής αριστερά. Οι Σέχου και Λέτσιακς έδιναν πολλές βοήθειες επιθετικά.

Μπήκε δυνατά στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο 2ο λεπτό έγινε ένας πολύ ωραίος συνδυασμός από δεξιά για να πάει η μπάλα στο αριστερό άκρο όπου κινήθηκε ο Λέτσιακς, έστειλε χαμηλά μία σέντρα προς τον Τζιωνή όμως τελευταία στιγμή ο Ρούτγκο πρόλαβε και έδιωξε.

Κρατήσαμε περισσότερο μπάλα η ομάδα όμως και η πάφος έδειξε ικανή να επιτεθεί ορθόδοξα.

Κυλούσε χωρίς φάσεις το παιχνίδι μέχρι το 14ο λεπτό όταν βγήκε μία ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Πάφου από τον Παπουλή για τον Ασάντε.  Αυτός έδωσε ξανά  προς τα πίσω για τον Παπουλή ο οποίος πλάσαρε έξω από την περιοχή, απέκρουσε δύσκολα ο Ρούτγκο, στην επαναφορά ήρθε ο Τιάγκο για να σουτάρει από κοντά όμως και πάλι ο Ρούτγκο απέκρουσε, η φάση ευνόησε τον Τζιωνή ο οποίος ήρθε από πίσω και πλάσαρε στην κενή εστία.

Ήταν αργός ο ρυθμός στη συνέχεια. Η Πάφος προσπάθησε να επιτεθεί όμως αμύνθηκε καλά η ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν άλλαξαν πάντως κάτι οι προπονητές μετά το γκολ.

Πλησίασε μετά το γκολ την περιοχή μας 1-2 φορές η Πάφος, μέχρι το 30ο λεπτό χωρίς όμως να κάνει κάτι ουσιαστικό. Στο 33ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Παπουλής πετάχτηκε για την κεφαλιά, σκόραρε όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Ελέγθηκε κιόλας η φάση με το VAR.

Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία στο 40ο λεπτό με τον Τζιωνή να σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ρούτγκο, στην εξέλιξη της φάσης ο Γκόμεθ έκανε πλασέ έξω από την περιοχή, η μπάλα πήγαινε στο τέρμα όμως σταμάτησε η μπάλα στον Ασάντε.

Στην τελευτάια φάση του 1ου ημιχρόνου βγήκε μία μπαλιά στην περιοχή μας, δεν έδιωξε η άμυνα, ήρθε από πίσω ανενόχλητος ο Πάντσεον για να σκοράρει με γυριστό σουτ.

Β’ Ημίχρονο

Χωρίς αλλαγές μπήκε στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ. Είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτά όμως δεν έφτιαξε κάποια φάση στα πρώτα λεπτά.

Στο 55ο λεπτό ο Λέτσιακς πήρε πάσα από τον Παπουλή, μπήκε στην περιοχή από αριστερά, πήγε να γυρίσει στον Τιάγκο όμως βρέθηκε αμυντικός στην πορεία της μπάλας και την έδιωξε σε κόρνερ

Προσπαθούσε η ομάδα να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Πάφου, πλησίαζε με ευκολία την αντίπαλη περιοχή όμως δεν έφτιαχνε ευκαιρίες.

Στο 67ο λεπτό η Πάφος κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή μας. Το εκτέλεσε ο Πάντσεον με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το τέρμα.

Αδυνατούσε να γίνει δημιουργική στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Περιορίστηκε στην κυκλοφορία ενώ το γεγονός ότι η Πάφος είχε πολλούς παίκτες στην περιοχή έκανε δύσκολο το έργο στην ομάδα όταν επιτείθετο.

Στο78ο λεπτό ήρθε το δεύτερο γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Λέτσιακς σέντραρε από αριστερά χαμηλά, ο Ασάντε δεν πρόλαβε να κάνει προβολή η μπάλα πήγε πλάγια στον Σέχου ο οποίος είδε τον Τιάγκο έξω από την περιοχή και έξυπνα έδωσε κάθετα στον Τζιωνή ο οποίος κέρδισε μία κόντρα πλάσαρε σωστά για το 2-1.

Στο 84ο λεπτό έγινε ένα μακρινό σουτ από την Πάφο με τον Φουρ όμως ήταν άστοχο.

Στο 90ο λεπτό ο Ασάντε μπήκε με ταχύτητα στην αντίπαλη περιοχή, έκανε πάσα προς τα πίσω στον Παπουλή ο οποίος έκανε προσποίηση, σούταρε όμως απέκρουσε ο Ρούτγκο. Ήταν μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ για να κάνει το 3-1.

Στο 92ο λεπτό ο Τιάγκο έκανε ένα σουτ από πλάγια θέση το οποό πέρασε έξω.

Αλλαγή στο παιχνίδι έκανε στις καθυστερήσεις ο Μπεργκ. Έβγαλε στο 92ο λεπτό τον Παπουλή και έβαλε τον Λοϊζου.

Στο 93ο λεπτό ο Λέτσιακς σήκωσε ψηλά το πόδι, σφύριξε φάουλ ο Δημητρίου. Η φάση έγινε μέσα στην περιοχή μας, το τσέκαρε ο Δημητρίου και ανέρεσε την απόφαση του για φάουλ και κάρτα στον Λέτσιακς.