Home TOP NEWS Νίκη… άθλος λόγω και των δύκολων συνθηκών

Νίκη… άθλος λόγω και των δύκολων συνθηκών


Επέστρεψε την Παρασκευή το βράδυ στη Κύπρο η ομάδα από την Ολλανδία. Έγιναν τα τεστ μέσα από τα οποία προέκυψαν τα θετικά κρούσματα. Την Παρασκευή η ομάδα εννοείται δεν έκανε προπόνηση. Ούτε και το Σάββατο η ομάδα πήγε στο γήπεδο καθώς όλοι ανέμεναν τα αποτελέσματα των τεστ ενώ την Κυριακή συγκεντρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές στο Γέρι για μία προπόνηση, την τελευταία πριν το παιχνίδι και στην οποία δεν μπορούσαν να γίνουν και πολλά πράγματα.

Η αβεβαιότητα και το άγχος που προκάλεσαν οι τραγικοί χειρισμοί στο Αποέλ, ας μην τα ξαναλέμε, έκαναν τις συνθήκες πολύ πιο δύσκολες για την ομάδα μας πριν από το χθεσινό παιχνίδι στο οποίο ουσιαστικά πήγαμε να παίξουμε χωρίς προπόνηση.

Ήταν επίτευγμα το γεγονός ότι η ομάδα παρουσίασε αυτή τη σχετικά καλή εικόνα στο παιχνίδι και η νίκη μας, αν δει κανεις συνολικά τα 90 λεπτά κόντρα στη Πάφο ήταν δίκαιη.

Είναι ακόμα ένα στοιχείο το οποίο δίνει μεγαλύτερη σημασία στη χθεσινοβραδινή μας επιτυχία. Σε αυτό θα πρέπει να προσθέσουμε και το γεγονός ότι απέναντι μας είχαμε μία πολύ καλή ομάδα η οποία δείχνει ξεκθάρα πως μπορεί να μπει σφήνα στις ομάδες τις εξάδας.

Αναμένουμε ότι στις μέρες που θα ακολουθήσουν, μέχρι το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, η ομάδα θα μπορέσει να προετοιμαστεί με ηρεμία και θα προσηλωθεί απόλυτα στο στόχο της.