Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με την Καρμιώτισσα

Πρόβλεψη ενδεκάδας με την Καρμιώτισσα


Η ομάδα μας παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έχει και πάλι είναι πανέτοιμη για την σημερινή της αναμέτρηση κόντρα στην Καρμιώτισσα και άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο δηλώνουν έτοιμοι για να τα δώσουν όλα στο “Στέλιος Κυριακίδης” και να διεκδικήσουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Όπως ενημέρωσαν οι “πράσινοι” το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα μας θα μεταβεί στην Πάφο με μια 20άδα ποδοσφαιριστών, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι Έρικ Μποτεάκ και Κακουλλής, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Φαμπιάνο, Κυριακίδης και Μαυρίας, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό.

Απο εκεί και πέρα ο Χένινγκ Μπεργκ για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό είχε ένα γεμάτο τετραήμερο για να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές και τα πλάνα της ομάδας μας, έτσι ώστε να την παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο δυνατή και έτοιμη για να “χτυπήσει” τη νίκη, που θα επιτρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά τις δύο συνεχόμενες επιτυχίες με Αποέλ και Πάφο η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να πετύχει την τρίτη σερί νίκη της, έτσι ώστε να πάει στο ντέρμπι της Τρίτης κόντρα στην Ανόρθωση με φόρα και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις εικάζουμε ότι ο Χένινγκ Μπεργκ δεν θα προβεί σε αλλαγές και θα παρουσιάσει την ομάδα μας όπως την παρουσίασε και στο πρόσφατο ματς με την Πάφο FC.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Παναγή. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Λανγκ και Χούμποτσαν και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά) και ο Σέχου (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Κούσουλος και Γιόρντι Γκόμεθ και πιο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Φώτης Παπουλής.

Τέλος στην επιθετική γραμμή περιμένουμε ότι ο Μπεργκ θα χρησιμοποιήσει στα δύο “φτερά” τους Τζιωνή και Τιάγκο και μοναδικό προωθημένο στην επίθεση τον Ασάντε.

Στην διάθεση του Μπεργκ για τον σημερινό αγώνα είναι οι Κακουλλής και Μποτεάκ και θα αναμένουμε να δούμε αν ο Νορβηγός θα ξεκινήσει κάποιο από τους δύο ή και τους δύο στο αρχικό σχήμα.