Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με την Πάφο FC

Πρόβλεψη ενδεκάδας με την Πάφο FC


Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρά τα πολλά και μαζεμένα προβλήματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα λόγω τραυματισμών, αλλά και λόγω κορωνοϊού είναι πανέτοιμη για την αποψινή σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην Πάφο FC η οποία θα διεξαχθεί στις 19:00 στο ΓΣΠ.

Όπως ενημέρωσαν οι “πράσινοι” το βράδυ της Κυριακής, η ομάδα μας θα μεταβεί στο γήπεδο της Πρωτεύουσας με μια 18αδα ποδοσφαιριστών στην αποστολή της. Εκτός  έμειναν οι Κακουλλής, Μποτεάκ,Κυριακίδης, Φαμπιάνο, Λούφτνερ αλλά και οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό.

Απο εκεί και πέρα ο Χένινγκ Μπεργκ ουσιαστικά στην μια και μοναδική προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής ετοίμασε τα πλάνα του με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα μας με ότι καλύτερο διαθετεί για να “χτυπήσει” τη νίκη, που θα επιτρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά την επιτυχία κόντρα στον Αποέλ, η ομάδα μας παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα θα πάει στο αποψινό παιχνίδι με την Πάφο FC με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και με αρκετή πίστη για να διεκδικήσει το τρίποντο.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις εικάζουμε ότι ο Χένινγκ Μπεργκ θα παρουσιάσει την ομάδα μας με τους πιο κάτω έντεκα ποδοσφαιριστές.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Παναγή ο οποίος επιστρέφει ξανά στην αγωνιστική δράση μετά από 14μήνες. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Λανγκ και Χούμποτσαν και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά), αλλά και ο Σέχου (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Κούσουλος και Γιόρντι Γκόμεθ και πιο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Φώτης Παπουλής.

Τέλος στην επιθετική γραμμή περιμένουμε ότι ο Μπεργκ θα χρησιμοποιήσει στα δύο “φτερά” τους Ασάντε και Τιάγκο και μοναδικό προωθημένο στην επίθεση τον Σενέ.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν με αρκετές αξιώσεις οι Τζιωνής, Βίτορ Γκόμες και Λοίζου.

***Να σημειώσουμε ότι αν ο Κούσουλος αγωνιστεί δίπλα από τον Λανγκ θα πάει ο Χούμποτσαν δεξί μπακ και θα αγωνιστεί στα χαφ ο Σέχου ή ο Βίτορ Γκόμες και στην επίθεση αν αγωνιστεί ο Τζιωνής σαν δεκάρι, ίσως δούμε τον Παπουλή να παίζει στην κορυφή αντί του Σενέ.