Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α Ημίχρονο: Είμαστε μπροστά στο σκορ σε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι

Α Ημίχρονο: Είμαστε μπροστά στο σκορ σε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι


Μπηκε στο παιχνίδι με γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον ΛοΪζου να δέχεται ασίστ από τον Λέτσιακς και να σκοράρει. Πίεσε πολύ στη συνέχεια η ΑΕΛ, ήταν η ομάδα που κράτησε πολύ περισσότερη ώρα τη μπάλα και θέλησε να απαντήσει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε παιχνίδι αναμονής και υπήρξαν στιγμές που της δόθηκε η δυνατότητα να ανέβει. Μάλιστα θα μπορούσε να σκοράρει και δεύτερο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόμεθ.

Πέρασε δύσκολες στιγμές στο πρώτο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ και εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι ενόψει του Β. Μέρους. Έχει πάντως πολλές επιλογές ο Μπεργκ στον πάγκο για να κάνει τη διαχείρηση του.

Α’ ημίχρονο

Σε σχηματισμό 4-4-2 παρέταξε την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Μπεργκ. Ο Κακουλλής είναι μπροστά μαζί με τον Ντούρις, στα άκρα της μεσαίας γραμμής τοποθετήσθηκαν οι Τζιωνής και Λοϊζου ενώ στο κέντρο οι Κούσουλος και Γκόμεθ. Η τετράδα της άμυνας είναι οι Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσιακς και Χούμποτσαν.

Ήταν ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι.

 Στην πρώτη φάση που βρήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ, στο 6ο λεπτό ο Λοϊζου βρέθηκε μπροστά στην εστία του Βοζίνια έκανε δυνατό πλασέ και άνοιξε το σκορ. Υπέροχο γκολ, χαρακτηριστικό της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Γκόμεθ άνοιξε στον Λέτσιακς αριστερά, αυτός μέσα από την περιοχή ετοίμασε το γκολ για τον μικρό.

Μετά το γκολ η ΑΕΛ θέλησε να ανεβάσει λίγο στροφές, κράτησε μπάλα και επιχείρησε να βγει μπροστά όμως δεν έφτιαξε κάποια επικίνδυνη φάση μέχρι το 15ο λεπτό.

Κιτρινίστηκε ο Λέτσιακς νωρίς και χάνει ένα από τα παιχνίδια με Εθνικό και ΕΝΠ.

Συνέχισε να κάνει παιχνίδι αναμονής η ΟΜΟΝΟΙΑ και περίμενε κάποιο λάθος στο κέντρο από την ΑΕΛ για να βγει με ταχύτητα μπροστά.

Η πρώτη τελική στο στόχο για την ΑΕΛ ήρθε στο 22ο λεπτό με ένα μακρινό σουτ του Αβραάμ το οποίο δεν ανησύχησε τον Φαμπιάνο.

Στο 24ο λεπτό η ΑΕΛ κέρδισε φάουλ, το εκτέλεσε ο Ριέρα, ο Μπαμπιτς μπήκε στη φάση στο δεύτερο δοκάρι και δεν βρήκε τη μπάλα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Έβαλε αρκετή πίεση η ΑΕΛ μέχρι το 25ο λεπτό με την ομάδα να χρειάζεται να αμυνθεί μαζικά.

Στο 33ο λεπτό ο Λοϊζου κέρδισε φάουλ από πλάγια θέση, το εκτέλεσε ο Γκόμεθ από πολύ δύσκολο σημείο εντός της εστίας, ο Βοζίνια απέκρουσε με δυσκολία, στην επαναφορά ο Κούσουλος δεν πρόλαβε να σουτάρει. Πολύ καλή ευκαιρία ήταν αυτή για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Έχασε ευκαιρία στο 42ο λεπτό η ΑΕΛ όταν ο Μπάμπιτς μπήκε στη περιοχή από αριστερά, έδωσε πίσω στον Τόρες ο οποίος πλάσαρε από κοντά όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Συνέχισε η ΑΕΛ και ένα λεπτό αργότερα ο Τόρες έκανε σουτ έξω από την περιοχή με τον Φαμπιάνο να αποκρούει δύσκολα.

Στο 44ο λεπτό ο Τζιωνής έκλεψε μπάλα από δεξιά, ανέβηκε και μπήκε στη περιοχή, έδωσε πάσα στον Τζιωνή δίπλα αυτός σούταρε όμως έβαλε το πόδι ο Τεισέιρα και έδιωξε σε κόρνερ.

Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Μπάμπιτς πήρε μπαλιά από τον Ριέρα όμως τον πρόλαβε ο Λέτσιακς. Ήταν μεγάλη η ευκαιρία αυτή για την ΑΕΛ.