Home TOP NEWS Με συγκέντρωση, πάθος και δύναμη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Με συγκέντρωση, πάθος και δύναμη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό!


Απαντες στο πράσινο “στρατόπεδο” είναι στην πρίζα, καθώς η ομάδα μας το απόγευμα (16:00 – Cytavision) δίνει άλλο ένα ντέρμπι αυτή την φορά κόντρα στην ΑΕΛ για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τις έξι σερί νίκες κόντρα σε Αποέλ,Πάφο, Καρμιώτισσα, Ανόρθωση, ΑΕΚ και Απόλλωνα οι οποίες μάλιστα συνοδεύτηκαν και με πολύ καλή παρουσία, έδειξε ότι διανύει μια εξαιρετική αγωνιστική περίοδο κι έχοντας παράλληλα και την ψυχολογία με το μέρος της, θα επιδιώξει απόψε να πετύχει την έβδομη σερί νίκη της συνεχίζοντας την πορεία προς τον τίτλο.

Τόσο ο Χένινγκ Μπεργκ, όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ξέρουν ότι απόψε μπροστά τους θα βρουν ένα δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος επίσης θα δώσει την δική του “μάχη” για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο αυτό δεν τους φοβίζει και θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας πίστη στις δυνάμεις τους, για να τα δώσουν όλα και να κάνουν την προσπάθεια για να αποσπάσουν τη νίκη και το πολύτιμο τρίποντο.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα κληθούν το βράδυ λοιπόν να κάνουν άλλη μια υπερπροσπάθεια για να πάρουν το ζητούμενο, παρουσιάζοντας την ίδια καλή εικόνα όπως μας συνήθισαν την περσινή, αλλά και την φετινή σεζόν στα ντέρμπι.

Αυτό που θα χρειαστεί να κάνει η ομάδα μας να κάνει, είναι να μπει δυνατά από την αρχή του αγώνα, να έχει συνέχεια η απόδοση της και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

Για τον απογευματινό αγώνα θα χρειαστεί όλοι μα όλοι που θα αγωνιστούν να έχουν θέληση, πάθος και να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους για να έρθει το τρίποντο, το οποίο αν έρθει η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει περαιτέρω ώθηση στην ομάδα μας στην προσπάθεια που κάνει για την αντεπίθεση της για τον τίτλο.