Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία και βγαίνει η αποστολή

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία και βγαίνει η αποστολή


Από την στιγμή που υπάρχουν μαζεμένες υποχρεώσεις δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση για τους ποδοσφαρισιτές της ομάδας μας, οι οποίοι μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ έστρεψαν αποκλειστικά την προσοχή τους σε αυτό κόντρα στον Απόλλωνα.

Το πρόγραμμα των συνεχόμενων ντέρμπι συνεχίζεται. Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ αυτή την φορά θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα σε ένα παιχνίδι που κάθε άλλο παρά εύκολο μπορεί να θεωρηθεί ωστόσο η παρουσία τις ομάδας στους τελευταίους αγώνες γέμισε όλους μας με αισιοδοξία.

Στόχος και στο αυριανό παιχνίδι, όπως και στα υπόλοιπα που θα ακαολουθήσουν είναι σίγουρα η νίκη η οποία αν έρθει θα μας δώσει τη δυνατότητα να πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο στην κορυφή.

Ο Χένινγκ Μπεργκ πλην του τιμωρημένου Γιόρντι Γκόμεθ δεν αντιμετωπίζει άλλο αγωνιστικό πρόβλημα κι αύριο θα κατεβεί στο ΓΣΠ με γεμάτη την ομάδα για να “χτυπήσει” την έκτη συνεχόμενη νίκη και την τρίτη συνεχόμενη σε ντέρμπι.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το απόγευμα και ακολούθως ο Μπεργκ θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα μεταβούν αύριο στο γήπεδο της Πρωτεύουσας.