Home TOP NEWS Post Game: Νίκη χρυσάφι με πολλά θετικά…

Post Game: Νίκη χρυσάφι με πολλά θετικά…


Η σημασία της χθεσινοβραδινής νίκης ήταν πολύ μεγάλη. Ουδείς ανέμενε την ΟΜΟΝΟΙΑ να… βγάζει μάτια σε ένα παιχνίδι όπως αυτό με τον Εθνικό, προερχόμενη από συνεχόμενους δύσκολους αγώνες και παίζοντας σε ένα γήπεδο όπως ήταν χθες ο αγωνιστικός χώρος του ΓΣΠ.

Μόνο νίκη… έλεγαν οι άνθρωποι της ομάδας το προηγούμενο διάστημα και αυτό επιβεβαιώθηκε και στην πράξη. Ο στόχος επιτεύχθηκε δύσκολα και αυτό από μόνο του ικανοποιεί ιδιαίτερα.

Η επιτυχία μας ανέβασε στη βαθμολογία, διατηρεί τη καλή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και δίνει στους παίκτες μας τώρα περιθώριο χρόνου να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν με ηρεμία για το επόμενο σημαντικό παιχνίδι με την Ένωση στο Παραλίμνι.

Από τον χθεσινό αγώνα κρατάμε κυρίως τη διάθεση των παικτών μας να ανταποκριθούν παρά την εμφανή κόπωση τους. Κρατάμε το ντεμπούτο του Τσέποβιτς ο οποίος πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά και όπως είπε και ο Μπεργκ… ήταν μία πρώτη ‘’γνωριμία’’ μαζί του. Έκανε καταπληκτικό παιχνίδι ο Βίτορ Γκόμες, θυμίζοντας τον περσινό καλό εαυτό του. Έκοψε, μοίρασε και ήταν κατά την άποψη μας ο κορυφαίος της ομάδας. Έκανε άλλη μία μεστή εμφάνιση ο Σέχου ο οποίος πραγματικά δεσπόζει στο δεξί άκρο της άμυνας. Ήταν πάρα πολύ καλός και ο Ασάντε χθες βράδυ. Παρουσίασε κάποια χαρακτηριστικά που δεν είχαμε δει έως τώρα, δηλαδή το κράτημα της μπάλας, τη δυνατότητα να παίξει σε κλειστούς χώρους και να μεταβιβάσει σωστά αλλά και τις πολύ καλές κινήσεις παίζοντας περιφερειακά στην επίθεση.

Επανήλθε στην εντεκάδα ο Κίκο και βοήθησε. Είχαν όλοι συμβολή στην νίκη χθες βράδυ. Ο αρχηγός Γκόμεθ δημιούργησε τα δύο τέρματα (αυτογκολ) και ήταν σίγουρα πρωταγωνιστής. Ο Λούφτνερ έκανε την καθοριστική παρέμβαση για να σώσει την εστία μας όταν το σκορ ήταν στο 1-1 στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Παπουλής είχε διάθεση, φαινόταν όμως ότι χρειάζεται κι αυτός φρεσκάρισμα και ξεκούραση όπως και ο Μαρίνος ο οποίος στον βαρύ αγωνιστικό χώρο είχε καλές προσπάθειες.

Ήταν σπουδαία η επιτυχία της ομάδας χθες βράδυ, φάνηκε σε ακόμα έναν αγώνα ότι εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν. Παίζαμε με την ουραγό της βαθμολογίας και διατρέξαμε κίνδυνο απώλειας βαθμών. Έτσι θα πάει από δω και πέρα η σεζόν μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης. Απέναντι μας θα έχουμε ομάδες αμυντικά παραταγμένες και θα πρέπει να βρίσκουμε τον τρόπο να παίρνουμε τα παιχνίδια.