Home TOP NEWS Τα δύο σενάρια που παίζουν για τον αντικαταστάτη του Παπουλή!

Τα δύο σενάρια που παίζουν για τον αντικαταστάτη του Παπουλή!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς για το αυριανό πολύ μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΛ, άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” γύρισαν σελίδα και προετοιμάζονται για το αυριανό πολύ μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα, με τον Χένινγκ Μπεργκ να μην μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Φώτη Παπουλή.

Είναι λογικό ότι αύριο θα δούμε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα με τους ποδοσφαιριστές που δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής στο ματς με την ΑΕΛ να είναι έτοιμοι να επανέλθουν ξανά στην αγωνιστική δράση.

Τώρα όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Φώτη Παπουλή τα σενάρια που παίζουν είναι δύο για την αντικατάσταση του είναι δύο.

Το πρώτο είναι να δούμε τον Έρικ Μποτεάκ να παίρνει φανέλα βασικού και να επανέρχεται στην αγωνιστική δράση και το άλλο σενάριο είναι να χρησιμοποιηθεί δίπλα από τον Κούσουλο, ο Βίτορ Γκόμες και να αγωνιστεί σαν δεκάρι ο Γιόρντι Γκόμεθ.

Πάντως ο Νορβηγός τεχνικός έχει τους ποδοσφαιριστές για την αντικατάσταση του Φώτη Παπουλή, επιλογές οι οποίες είναι ποιοτικές και μπορούν να προσφέρουν αυτά που θέλει ο Μπεργκ στον αγωνιστικό χώρο σε τέτοιου είδους παιχνίδια.