Home TOP NEWS Το κάνει επίτηδες η ΚΟΠ;

Το κάνει επίτηδες η ΚΟΠ;


Μετά από ένα πιεστικό πρόγραμμα με συνεχόμενα ντέρμπι σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα ανέμεναν μια καλύτερη μεταχείριση κι αντιμετώπιση από την ΚΟΠ, όσον αφορά τον ορισμό του αγώνα της 20ης αγωνιστικής κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Πραγματικά ήταν με μεγάλη έκπληξη που είδαμε το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Εθνικό Άχνας να ορίζεται το Σάββατο, τρεις μέρες δηλαδή μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ενώ την ίδια ώρα τα παιχνίδια των υπόλοιπων ομάδων που αγωνίστηκαν Τετάρτη ορίστηκαν την Κυριακή και την Δευτέρα.

Πάντως να σημειώσουμε ότι υπήρχαν διαθέσιμες ημερομηνίες για να οριστεί το ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είτε την Κυριακή, είτε την Δευτέρα, έτσι κι αλλιώς ο Αποέλ που χρησιμοποιεί το ίδιο γήπεδο κι αγωνίζεται κι αυτός Κυριακή θα παίξει εκτός έδρας κόντρα στην Πάφο FC, επομένως το ΓΣΠ παραμένει διαθέσιμο και είναι κάτι που δημιουργεί ερωτήματα γιατί η ΚΟΠ ενέργησε με αυτό τον τρόπο.

Παράπονο για τον ορισμό αυτό εκφράστηκε κι από επίσημα χείλη της ΟΜΟΝΟΙΑ και συγκεκριμένα από τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας μας, Ανδρέα Δημητρίου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα.

Δείτε την χαρακτηριστική του τοποθέτηση: «Θα είναι δύσκολο να παίξουμε σε 3 ημέρες. Έίμαστε η μόνη ομάδα ενώ υπήρχαν διαθέσιμες ημερομηνίες. Όσο δύσκολο είναι για εμάς έχουμε μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ για να πάρουμε τη νίκη το Σάββατο. Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει τώρα. Αυτή είναι η ανάγκη μας».

Όπως και να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ την φετινή σεζόν έμαθε να αντεπεξέρχεται και στα δύσκολα κι αυτό αναμένουμε και το ερχόμενο Σάββατο και να βγει ανεπηρέαστη από όλο αυτό.

Ο Χένινγκ Μπεργκ ουσιαστικά έχει μόνο την αυριανή μέρα (σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποκατάσταση) για να δουλέψει και να ετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα μας, έτσι ώστε να την παρουσιάσει το Σάββατο έτοιμη για να διεκδικήσει το τρίποντο κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Ο Νορβηγός τεχνικός έχει επιλογές στο ρόστερ για να διαχειριστεί το έμψυχο του υλικό και σε αυτό το παιχνίδι.