Home TOP NEWS Για άλλο ένα παιχνίδι επιβεβαίωσε το προφανές ο Φαμπιάνο!

Για άλλο ένα παιχνίδι επιβεβαίωσε το προφανές ο Φαμπιάνο!


Δεν θα κουραστούμε ποτέ μα ποτέ να το γράφουμε για τον Φαμπιάνο ότι είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες που πάτησαν στην Κύπρο και στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Βραζιλιάνος κήπερ σε αρκετά παιχνίδια της ομάδας μας στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα και χθες βράδυ στο κύπελλο επιβεβαίωσε το πιο πάνω με τις εμφανίσεις του και τις εξαιρετικές του αποκρούσεις.

Στο 67ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης με τον Αποέλ για τα προημιτελικά του κυπέλλου και ενώ το παιχνίδι ήταν στο 1-1 ο Φαμπιάνο κατάφερε να πιάσει το άπιαστο, κατεβάζοντας κυριολεκτικά τα ρολά στον Γκάρνερ.

Όταν δει κάποιος ξανά και ξανά την φάση τότε θα αντιληφθεί το πόσο δύσκολη ήταν η απόκρουση του “γίγαντα” της ομάδας μας. Η κεφαλιά του ποδοσφαιριστή του Αποέλ έγινε απο πολύ κοντά, ωστόσο ο Φαμπιάνο έδειξε τα τρομέρα του αντανακλαστικά, εκτινάχθηκε στην γωνία του και με το ένα χέρι κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ.

Πραγματικά είναι τεράστια χαρά και ικανοποιήση να βλέπουμε μεγάλης ποιότητας και αξίας ποδοσφαιριστές στα γήπεδα μας όπως είναι ο Φαμπιάνο κι ακόμη μεγαλύτερη χαρά είναι που τους βλέπουμε να αγωνίζονται με το τριφύλλι στο στήθος.