Home TOP NEWS Γιαροζέφσκι: «Άνοιξε ο δρόμος για να κάνει μεγάλη καριέρα»

Γιαροζέφσκι: «Άνοιξε ο δρόμος για να κάνει μεγάλη καριέρα»


Τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της Ζαγκλέμπιε Σοζνόβιεκ, Μάρτσιν Γιαροζέβσκι, για τη μεταγραφή του Κάσπερ Χοράτσκα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

«Αποφασίσαμε ότι θα ήταν προς όφελος όλων» είπε για τη μεταγραφή Χοράτσκα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. 

«Σίγουρα ήταν μία σπουδαία ευκαιρία για τον Κάσπερ στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία και να κερδίσει τη θέση του στη νέα του ομάδα. Όντως ανοίγει πλέον ο δρόμος για να κάνει μεγάλη καριέρα και τώρα όλα εξαρτώνται από αυτόν. Θα του ευχηθώ να καταφέρει να φτάσει σε μία μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα και γιατί όχι να πάρει και πολλά λεφτά διότι και η ομάδα μου θα επωφεληθεί από κάτι τέτοιο». πρόσθεσε ο Γιαροζέφσκι.Marcin Jaroszewski o biedzie i patologiach, z którymi zmaga się nie tylko  Zagłębie Sosnowiec

Ο Χοράτσκα αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού το καλοκαίρι του 2019 από τη Βίσλα και πριν λίγο καιρό η Ζαγκλέμπιε τον έκανε δικό της.

Είπε για την απόφαση να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής: «Νομίζω η κάθε ομάδα στην Πολωνία έχει σαν πλάνο την πώληση ποδοσφαιριστών, ώστε να δίνεται η ευκαιρία να κτίζουν την καριέρα τους και να κερδίζουν λεφτά. Νομίζω η κάθε ομάδα αυτό έχει ως στόχο. Προφανώς και θα αρνηθούμε προτάσεις οι οποίες δεν είναι συμφέρουσες όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση αποφασίσαμε πως αυτή η κίνηση είναι προς το συμφέρον όλων».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενάμιση χρόνου με δυνατότητα επέκτασης του.